Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Forza Motorsport 5

Forza 5-opdatering sænker bilpriserne

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter kritik af økonomien i Forza Motorsport 5, hvor det kan tage uendeligheder at låse de dyreste og mest eksotiske biler op, er Turn 10 nu på vej med en opdatering der sænker priserne og introducerer et par nye multiplayer-spiltyper.

Ifølge IGN skulle bilpriserne falde med op til 45 procent. Creative director Dan Greenawalt fortæller, at de byggede økonomien op på baggrund af data fra Forza Motorsport 4, og havde forventet at spillerne ville låse ting op med samme hastighed. Men på grund af anderledes spilmønstre tog det længere tid at få de bedste biler.

Blandt de nye multiplayer-spiltyper finder man Drag Racing, samt tre varianter af fangeleg.

Opdateringen er planlagt til at udkomme i denne måned, og lander måske allerede næste uge.

Forza Motorsport 5

Relaterede tekster

Forza Motorsport 5Score

Forza Motorsport 5

ANMELDELSE. Skrevet af Mike Holmes

Turn 10's racing-spil til Xbox One er den lanceringstitel til næste generation, vi alle har ventet på.

0
Racingspecial: Forza Motorsport 5

Racingspecial: Forza Motorsport 5

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Forza Horizon 2 er aldeles glimrende, med sine åbne landskaber, skattejagter og ræs mod tog og jetfly, men det satser også på at være mere festligt end at lokke dig til...Indlæser mere indhold