Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fortnite

Futurama kommer til Fortnite

Fry, Leela og Bender er nu tilgængelige i Epic Games' battle royale.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I forbindelse med comebacket til Matt Groenings klassiske tegnefilmserie Futurama annoncerede Epic Games i går et crossover til deres vildt populære Battle Royale-spil Fortnite.

Udover charmerende tegnede skins af Philip J. Fry, Leela og Bender, nye hakker og emotes (herunder Zoidbergs krabbegang), omfatter samarbejdet også Benders laserpistol. Den kan enten findes tilfældige steder på kortet eller købes af Bender selv i havneområdet Mega City.

Du kan se lanceringstraileren herunder.

HQ
Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.

8
Fortnite - Am I too old for this sh*t?

Fortnite - Am I too old for this sh*t?

ARTIKEL. Skrevet af Christian "ZtryDar" Jensen

I weekenden blev der afholdt Fortnite Global championship i Royal Arena hvor 200 duo-spillere kæmpede om titlen som Fortnite Champion 2023, 7. sæson. Vores Counterstrike skribent ZtryDar var derude og kigge - meget mod sin vilje.Indlæser mere indhold