Dansk
Gamereactor
nyheder
Ghostrunner 2

Ghostrunner 2 var break-even på fem dage

Actionspillet har nu rundet en indtjening på 6,1 millioner dollars.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ifølge det polske finans-site Bankier.pl, havde Ghostrunner 2 fra polske One More Level et budget på 4,2 millioner dollars og det gik break-even efter bare fem dage. Spillet udkom til PlayStation 5, Xbox Series X/S og PC i slutningen af oktober.

Siden lanceringen har spillet indtjent 24,4 millioner polske Zloty, svarende til 6,15 millioner dollars eller 44,2 millioner kroner og det betyder altså, at spillet er profitabelt. Det vides dog ikke, om det oplyste budget på 4,2 millioner dollars er inkl. markedsføring af spillet, eller om det kommer ud over dette beløb.

Hverken One More Level eller udgiveren 505 Games har oplyst salgstal for Ghostrunner 2. One More Level er dog ikke færdige med spillet, da Ice Pack udvidelsen kommer 7. december og indeholder forskellige skins til ens sværd og motorcykel. Til februar 2024 kommer The Dragon Pack, til juli kommer The Heat Pack og en Endless Moto gamemode kommer til september 2024. Endelig kommer der en Anniversary Pack, for at markere 1-året for spillets udgivelse til oktober næste år.

Alle disse dele er en del af spillets Season Pass, men de kan også købes enkeltvis.

Læs vores anmeldelse af Ghostrunner 2 her.

Ghostrunner 2

Relaterede tekster

2
Ghostrunner 2Score

Ghostrunner 2

ANMELDELSE. Skrevet af Palle Havshøi-Jensen

Palle har skåret sig igennem et væld af fjender i One More Levels ventede opfølger.

2
Ghostrunner 2 er blevet annonceret

Ghostrunner 2 er blevet annonceret

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Ghostrunner var en af de mere behaglige overraskelser i 2020. Det stilfulde actionspil tog Mirror's Edge free running og kombinerede det med intens cyberpunk-action til...Indlæser mere indhold