Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
God of War

God of War har solgt over 23 millioner eksemplarer

Der er lidt for Ragnarök at leve op til.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Senere i dag lander den endelige anmeldelse af God of War: Ragnarök, og i den anledning er det jo rammende at afsløre præcis hvor store sko efterfølgeren skal fylde.

For vi har hele tiden vidst at det originale God of War var en succes, men det har dog ramt en ret vild milepæl. I den seneste finansrapport har Sony nemlig afsløret, at God of War fra 2018 har ramt 23 millioner solgte eksemplarer.

Dette skyldes ikke bare PS4-salget der naturligvis er vokset helt tiden, det er også fordi at spillet kom til PC for ikke så lang tid siden, hvor det klaret sig glimrende.

Spillet havde solgt 19.5 millioner eksemplarer tilbage i august 2021.

God of War

Relaterede tekster

4
Vi anmelder God of War på PCScore

Vi anmelder God of War på PC

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Et af sidste generations absolut bedste spil overhovedet får nu endelig en PC-udgivelse. Vi anmelder PC-versionen specifikt her.

God of WarScore

God of War

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Ændringerne er mange, men ånden intakt i Santa Monicas storslåede og fuldstændig vellykkede genopdagelse af God of War.Indlæser mere indhold