Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
God of War

God of War PC-studie vil "fortsætte med at arbejde på serien"

Mon ikke det betyder at Ragnarök også kommer til PC før snarere end senere?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Indtil videre kommer det kommende God of War: Ragnarök kun til PS4 og PS5, men der er en konkret forventning om at spillet på et tidspunkt vil lande på PC, ligesom det originale gjorde. Og noget kunne tyde på at det igen bliver studiet Jetpack Interactive der skal stå for den tjans.

Om ikke andet har studiet opdateret deres LinkedIn, hvor de udover at have bragt God of War til PC, "continues to work with Sony Santa Monica on the God of War franchise."

Det kan betyde meget få ting, så vi går ud fra at de arbejder på at bringe God of War: Ragnarök til PC. Præcis hvornår vides ikke, men noget tyder på at vi kan forvente at det går lidt hurtigere end med det første.

God of War

Relaterede tekster

4
Vi anmelder God of War på PCScore

Vi anmelder God of War på PC

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Et af sidste generations absolut bedste spil overhovedet får nu endelig en PC-udgivelse. Vi anmelder PC-versionen specifikt her.

God of WarScore

God of War

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Ændringerne er mange, men ånden intakt i Santa Monicas storslåede og fuldstændig vellykkede genopdagelse af God of War.Indlæser mere indhold