Dansk
Gamereactor
nyheder
God of War: Ragnarök

God of War Ragnarök kræver PSN-konto for at kunne spilles på PC

Sony holder fast i deres idé om at få PC-spillere over i deres PlayStation økosysmtem.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

På det senest afholdte PlayStation State of Play blev det annonceret, at Sony Santa Monica's God of War Ragnarök kommer til PC her til september. Mindre end 2 år efter det udkom på PlayStation 4 og PlayStation 5, kommer afslutningen på Kratos og Atreus' eventyr til PC-spillerne.

Der er bare en lille ting, nemlig at spillet vil kræve en PSN konto, hvis man vil spille det på PC. Vi husker nok alle den ballade der blev, da dette krav første gang blev præsenteret for PC-spillerne med Helldivers II, hvor reaktionen var så voldsom, at Sony efter få dage lavede en 180 graders trækken-i-land på den beslutning.

Samme krav blev sat på Ghost of Tsushima, som netop er udkommet på PC, men her var det kun multiplayer-delen, der krævede en PSN konto. Fordi God of War Ragnarök udelukkende er et single-player spil, virker det som en lidt underlig beslutning fra Sony og holder de fast i den, vil spillet være uspilleligt i mere end 170 lande, da PSN ikke er tilgængelig der.

Det samme gælder i øvrigt også for Until Dawn remaken, som også er ren single-player - det lader til, at Sony stædigt fast i deres vision om at få så mange PC-spillere som muligt med over i deres økosystem.

God of War: Ragnarök

Relaterede teksterIndlæser mere indhold