Dansk
Gamereactor
nyheder
Guardians of the Galaxy Vol. 3

Guardians of the Galaxy Vol.3 tjente "bare" $124 millioner

Og det taget i betragtning af at filmen hev $845 millioner ind.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er ofte meget snak online om hvornår præcis film betragtes som værende profitable, og hvornår de så efterfølgende betragtes som succeser. Noget tyder på at i takt med at streaming holder forbrugerne hjemme i stuerne, så er store film også blevet uhensigtsmæssigt dyre at producere.

Tag Guardians of the Galaxy Vol. 3 som eksempel. Ulig andre Marvel-skuffelser hev den $845 millioner ind verden over, som lyder som lidt af en succes. Men ifølge Deadline resulterede dette i et overskud på "bare" $124 millioner.

Dette skyldes at filmens produktionsbudget var på $250 millioner, men via blandt andet markedsføring stiger det egentlige helstøbte budget til $550 millioner. Filmens omsætning er måske de der $845 millioner, men den egentligt revenue er $674 millioner, og dermed er der "kun" de $124 millioner tilbage.

Det er naturligvis stadig en pæn sjat, men det illustrerer igen hvor meget de her film egentlig skal hive ind for at blive betragtet som værende profitable. Eksempelvis er Dune Part Two godt nok kun produceret for $190 millioner, men hev så også kun lidt over $700 millioner hjem. Er den så egentlig profitabel?

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Relaterede teksterIndlæser mere indhold