Dansk
Gamereactor
esports
Tekken 8

Guild Esports tegn Tekken 8 spiller

Awais er kommet til holdet på en 12-måneders kontrakt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den David Beckham-støttede, London-baserede esportsorganisation Guild Esports har annonceret, at den går ind på endnu en konkurrencescene. Holdet har underskrevet en Tekken 8 spiller til en 12 måneder lang kontrakt, der forhåbentlig vil se Awais Liaqat repræsentere Guild på den kommende Esports World Cup og videre.

Guild vil støtte Awais, da han ser ud til at sikre sig en plads ved den store saudisk-baserede begivenhed denne sommer, og taler om beslutningen om at deltage i konkurrencedygtige Tekken, Guild CEO Jasmine Skee udtalte:

"Vi har ventet på det rigtige tidspunkt at komme ind i Tekken, og med det kommende Esports World Cup og lanceringen af Tekken 8 er det nu den perfekte mulighed. Det er et bevis på vores esportsprestige, at vi har været i stand til at tiltrække en spiller af Awais' kaliber til Guild, og vi ser frem til at se ham konkurrere i en Guild-trøje."

Dette kommer også som Guild for nylig underskrevet en Rennsport liste, at konkurrere i ESL R1 scene og på Esports World Cup også.

Tekken 8

Relaterede tekster

2
Tekken 8Score

Tekken 8

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Hermed en notits til stort set alle andre kampspil; bøj jer i støvet for kongen.Indlæser mere indhold