Dansk
Gamereactor
guide
Hades II

Hades II: Nocturnal Arms Tier List og hvordan man får dem

Vi har rangeret Hades II våben og har tips til, hvordan du kan få dem.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ligesom Infernal Arms i det første spil er Nocturnal Arms i Hades II kampens brød og smør. De kan ændre sig massivt med Boons, Daedalus-opgraderinger og mere, men for virkelig at skinne i spillet skal du finde det våben, der passer bedst til dig og din spillestil. Kan du lide at holde tingene tæt og personlige, eller foretrækker du at sidde bagpå og undvige så meget skade som muligt?

Når det er sagt, er ikke alle våben i Hades II lavet ens, og nogle skinner klarere end andre under månens lys. På denne liste nedbryder vi hvert våben, dets styrker, og hvordan du kan få det. Husk, at dette er subjektivt, men vi har forsøgt at nærme os denne liste fra et perspektiv af, hvilke våben der mest sandsynligt giver dig dit første vellykkede løb.

Hades II

S-tier: Månestensøksen

(kræver 15 sølv)

Nummer et er den store, heftige Moonstone Axe. De grundlæggende angreb på dette våben kan virke lidt langsomme og er de langsomste ud af alle de våben, der hidtil er frigivet, men i betragtning af at Omega-angrebet drejer dig hurtigt rundt som et glimt, og skadeoutputtet kan blive latterligt ret hurtigt, når det kombineres med velsignelser fra Hephaestus eller Hestia, skiller dette våben sig klart ud over sine jævnaldrende.

Dette er en annonce:

Også for nye spillere, eller dem, der har det sværere med kampen, har øksen en blok, der derefter fordobles som en varieret mulighed, når du oplader den. Det varierede angreb koster en stor mængde magi, men endnu en gang er den skade, du får til gengæld, modbydelig. For at få fingrene i Moonstone Axe har du brug for 15 sølv, hvilket måske lyder af meget, men i betragtning af sølv er det nemmeste at få med dit valg, og du behøver ikke engang at slå den første chef for at få det. Bare tag dit valg ud og chip væk på alle sølvindskud, du finder.

A-niveau: Lim og Oros, The Sister Blades

(kræver 1 sølv)

Det næstnemmeste våben at få i spillet er teknisk set to våben, selvom du bruger dem som et. Lim og Oros AKA Sister Blades kan låses op, så snart du kan få adgang til andre våben, og de er utroligt hurtige, store skadeforhandlere, der giver dig mulighed for at styrte i kamp, dræbe et par fjender og derefter styrte ud igen. Det hurtige knivkast fra Lim og Oros som special giver dig også mulighed for at holde afstand, hvis du ønsker det, og når du kombinerer regelmæssige angreb og tilbud, er mængden af skader, du kan uddele, meget imponerende.

Hvis vi ikke satte hvert våben i sin egen kategori, kunne jeg nemt have Lim og Oros siddende på samme sted som månestensøksen. Det eneste, der sætter øksen lidt over, er, at dolkene ikke har en blokmulighed, hvilket vil vise sig uvurderligt for spillere, der lærer rebene.

Dette er en annonce:

B-niveau: Heksens personale

(Dit startvåben)

Melinoës startvåben, heksens stav, er passende placeret midt på denne liste. Det minder mig om spyddet i den første Hades, undtagen uden hastighed eller skade konsistens. Det giver dig mulighed for at stikke fra noget af en afstand, selvom de fleste fjendtlige angreb stadig vil ramme dig, når du er inden for rækkevidde for at ramme dem. Et varieret angreb er inkluderet, og dit Omega-angreb er også i stand til at ramme fjender fra stor afstand, men sammenlignet med nogle af de andre poster på listen kan det til tider føles ret undervældende. Forhåbentlig, når aspekterne frigives, kan vi se spyddet være mere end bare det, du taber, så snart du henter søsterbladene.

Hades II

C-niveau: Argent Skull

(kræver 1 bronze og 2 glassrock)

Argent Skull er langt det vanskeligste våben at få i spillet og kræver, at du tager til Fields of Mourning (som er det tredje område i underverdenens passage) og derefter udvinder bronze fra overfladen. Dybest set, hvis du ønsker at få våbnene så hurtigt som muligt, skal du sørge for at medbringe dit valg, uanset hvor du går.

Og hvad får du, når du har samlet disse ressourcer? Nå, Argent Skull forvandler i det væsentlige din hånd til en granatkaster. Kranierne gør anstændig AoE-skade, men du får kun tre af dem ad gangen, hvilket betyder, at medmindre du bare vil spamme det opladende specialangreb, vil du løbe rundt efter at have løbet rundt og samlet dine kranier op, som om du var nødt til at få fat i Casts i det originale spil. Alligevel fandt jeg mig selv at tilpasse mig denne spillestil ret hurtigt, og jeg vil ikke sige, at de er det værste våben, bare sandsynligvis dem, der tager mest at vænne sig til.

D-lag: Umbral Flames

(kræver 3 sølv og 3 aske)

Og her har vi det. Umbral Flames er en mindre, svagere version af Hecates våben, og du skal slå hende tre gange for at få dem. De skyder ildkugler fra rækkevidde og gør mere skade, når de kanaliseres længe nok, og for deres specielle sender de hjulflammer rundt om det punkt, du sender dem mod i en bue. Det lyder ret godt på papiret, men Umbral Flames har indtil videre kun været undervældende.

Skadeoutputtet på det grundlæggende angreb er ikke godt, medmindre du konsekvent skyder mod det samme mål, hvilket kræver, at du bevæger dig langsommere, end du gerne vil i et spil, der kan blive så hektisk som Hades II. Selv når kanaliseringen af skaden bare ikke når toppen af øksen og søsterbladene eller noget andet våben for den sags skyld. The Special kan kompensere for skaden i den henseende, men det kan være ret akavet at være din vigtigste måde at håndtere fjender på. Måske er det bare mig, men Umbral Flames er det eneste våben, jeg vil sige kunne endda gøre med noget arbejde.

Hvad er dit foretrukne Hades II våben?

Hades II

Relaterede teksterIndlæser mere indhold