Dansk
Gamereactor
guide
Hades II

Hades II: Sådan slår du Hecate

Ligesom Megaera i det første spil kan denne første chef filtrere mange spillere.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

***ADVARSEL: DENNE ARTIKEL INDEHOLDER SPOILERE FOR Hades II ***

Hades II er fyldt med vanskelige fjender at håndtere. Fra de uendelige slagmænd, du møder i sorgens marker, til de blodige jamrende fjender, der bare skriger i dit ansigt, er der masser af irritationer, der forhindrer dig i at nå Tartarus og Chronos.

Den første store test på din rejse er ingen ringere end Melinoës vejleder og rektor Hecate. Titanen er ingen pushover, og hun er herude for at bevise, at du endda har en chance for at slå Chronos længere fremme i spillet.

HQ
Dette er en annonce:

Mens hun er den første og mindst vanskelige af de chefer, du møder, kan Hecate, ligesom Megaera før hende, kæmpe en hel kamp, især før du formår at opgradere Melinoës potentiale. Så hvis du kæmper for at slå hende, er her vores hurtige guide til, hvordan du kan gøre netop det.

Nu har Hecate desværre ikke bare en sluk-knap, og derfor er der ingen afgørende måde at altid slå hende på. Men heldigvis lader dette døren stå åben for, at du kan sparke hendes hoved på enhver måde, du vil. Først er forberedelse dog din bedste chance for at slå hende, og den bedste måde at forberede dig på er at investere i nogle opgraderinger i din lejr. At få dig selv en dødstrods ved hjælp af aske (eller gribe Luckier Tooth fra Schelemeus) giver dig mulighed for at lave flere fejl i at lære Hecates moveset. Også Knuckle Bones fra Odysseus (som du får ved at give ham en Nectar) vil lade dig skrabe en del af Hecates HP og få dig til at tage mindre skade fra hendes angreb.

Apropos Hecates angreb, hvis du ved, hvad du leder efter med dem, vil du være i stand til lettere at undvige dem. Hecate starter altid kampen med sin ring af ild, som kan undviges og derefter ud af, hvilket giver mulighed for let skade, mens hun er immobil. Derefter skal du passe på, at hun trækker armene tilbage. Der vil gå et øjeblik, før hun svinger sine stave og kaster ildbuer din vej, men hvis du undviger, ligesom hendes model blinker, vil du være i stand til at gå glip af skaden og undgå, at hun sporer dig. Skyl og gentag dette, indtil du får hende til hendes anden fase.

Hades II
Dette er en annonce:

Hvis Hecate på noget tidspunkt deler sig i tre versioner af sig selv, er dit bedste bud at løbe til øverste venstre hjørne af arenaen, da det er her, hendes angreb ikke kan nå dig. Hvis dette punkt ikke er sikkert, skal du komme til det modsatte hjørne. Du kan prøve at finde ud af, hvilken Hecate der er den rigtige, men det kan være vanskeligt, og så for den mest risikofri mulighed er din bedste chance bare at holde dig væk.

Når Hecate tilkalder sine hekse i overgangen til anden fase, er det bedste, du kan gøre, at forblive mobil. Selvom du tror, du er sikker, bare blinker væk på hende fra et hjørne, forbliver du på dine fødder og konstant bevæger dig, betyder det, at du ikke bliver et let mål for projektilerne på vej mod dig. Der er kun ét punkt i denne kamp, du ønsker at blive et let mål, og det er i overgangen til Hecates tredje fase. Her sender hun en kugle, der ser ud til at spore dig, uanset hvad du gør, og gøre dig til et får. I skrivende stund er vores bedste anbefaling bare lad det ske. Hvis du bliver til et får tidligt, betyder det, at du har mindre tid brugt desperat på at vralte rundt, da Hecates heksevenner gyder om et par øjeblikke efter, at du er blevet polymorf.

Derefter skal du igen bare skylle og gentage ved at undvige AoE-angrebene så godt du kan, mens du også holder dig tæt på Hecate, når hun ikke er opdelt i tre. Hvis du holder presset oppe, får du hende ned på ingen tid. En ting at bemærke om fase tre er, at Hecate lejlighedsvis teleporterer bag dig for at prøve at overraske dig, men bare hold fast i dit bindestreg, indtil du ser hende dukke op, og kom derefter bag hende, og du har det godt.

Hvordan slog du Hecate?

Relaterede teksterIndlæser mere indhold