Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Hardcore eller casual? Hvilken PC passer bedst til dine behov

OMEN har noget for enhver smag, og vi kigger på nogle af de storslåede muligheder.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

I dag står man over for mange forskellige beslutninger, når man køber en ny computer. Hvad skal den bruges til, og hvor ofte? Hvad er vigtigt, og hvor stort et budget kan man afsætte? Alle disse spørgsmål er relevante. Der er lidt af et stigma knyttet til gaming-teknologi, som om den kun er bygget til at spille de nyeste og mest krævende spil. Men det kunne ikke være længere fra sandheden. Så hvordan ved du, hvad forskellene er, og hvordan ved du, hvad der er godt for dig?

HP's gaming-brand OMEN er et godt eksempel på dette, og virksomhedens stationære computere, bærbare computere, skærme og HyperX-portefølje, der udgør toppen af gaming-økosystemet. Disse produkter er alle yderst kampdygtige og designet til en lang række andre situationer.

Afhængigt af dine behov og din situation er der en enhed til ethvert behov. Hvis du er en casual gamer, der bevæger dig meget rundt, en studerende, der har brug for en computer til spil og applikationer, eller hvis du stræber efter at være den bedste blandt dine venner, i din klan eller i verden - OMEN og HyperX dækker dig ind!

Kraftfuldt desktop-lineup

Uanset om det er noget mere kompakt som OMEN 25L, en kampstation bygget til de hårdeste opgaver som 45L, eller noget midt imellem som 40L, er disse kraftfulde maskiner blevet smedet og omhyggeligt designet til at kunne overvinde og håndtere kravene fra de nyeste spil på markedet. De udnytter potentialet i de nyeste Intel- og AMD-CPU'er, Nvidia og AMD's nuværende generation af grafikkort, og en kombination af den hurtigste RAM, der findes. Og den hemmelige ingrediens? OMEN's unikke Cryo Chamber-køleteknologi får spillene til at køre mere jævnt ved at køle komponenterne med ny, frisk luft i stedet for at køle den luft, der allerede er inde i kabinettet. Prikken over i'et er det værktøjsløse design, der gør opgradering eller udskiftning af dele til en nem opgave.

Hver stationær model er en god blanding af kraft og personlighed, designet til at passe til din plads og stil. De største forskelle mellem dem er ydeevne og design - OMEN 25L er en slank stationær med et monolitisk kabinet, der ikke tiltrækker opmærksomhed. Du kan nemt få plads til den derhjemme med dens stribede design, mens OMEN 45L er mere et kraftværk med farver og høj ydeevne. Den er stor og kommanderer opmærksomheden.

Alsidigt laptop-lineup

OMEN Transcend 14 er som en schweizerkniv - kompakt, tilpasningsdygtig og klar til alt - uanset om det er at erobre spilverdenen eller udføre skoleprojekter. Med andre ord er det den perfekte ledsager. For de mere hardcore gamere og dem, der ønsker den ultimative spiloplevelse, er OMEN 16 og 17 ideelle for dig. De er lidt tungere og har større skærme end Transcend 14, men de har også en højere ydeevne og den samme iskolde køleteknologi kaldet OMEN Tempest Technology. Disse laptops balancerer ydeevne med design - sørg for at vælg den størrelse og ydeevne, der passer til dit liv.

Hardcore eller casual? Hvilken PC passer bedst til dine behov

Forøg dit potentiale med stærke accessories

HyperX's udvalg af accessories kan være dine hemmelige våben i dit gaming-arsenal. Det kan være fra headsets som Cloud III Wireless til gaming på farten og problemfri, dongle-fri tilslutning med Transcend 14, tastaturer som det hot-swappable og meget tilpasselige Alloy Rise eller en hel række gaming-mus, mikrofoner, musemåtter, controllere, professionelle kabler og endda virtual reality-headsets - OMEN og HyperX tilbyder det hele. Denne serie af tilbehør har alt, hvad du skal bruge for at forbedre din gaming-oplevelse eller massivt forbedre din indsats for at skabe indhold.

Hardcore eller casual? Hvilken PC passer bedst til dine behov

OMEN-enheder og HyperX-udstyr er måske nok bygget til at spille, men det betyder ikke, at de ikke kan meget mere. Disse enheder er mægtige og alsidige, og uanset om du vil bruge dine kreative muskler til at producere indhold til dine læsere eller seere, eller om du bare er på udkig efter en enhed, der kan tilpasses, og som både kan bruges til produktivitet og underholdning, er OMEN og HyperX's produkter det perfekte valg til det hele.

HQ


Indlæser mere indhold