Dansk
Gamereactor
nyheder
Helldivers II

Helldivers II mister spillere i høj fart

Antallet af samtidige spillere på Steam er faldet med mere end 80% i løbet af de sidste 3 måneder.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Helldivers II er en kæmpe succes og det solgte 12 millioner eksemplarer i løbet af de første 3 måneder, det var på markedet.

Det er meget normalt, at spil mister spillere over tid, men det er gået ret hurtigt for Helldivers II, der nok er ved at finde et mere normalt leje nu.

Spillet peakede den 24. februar, cirka 3 uger efter udgivelsen, hvor det på Steam ramte 458.700 samtidige spillere (ca. 750.000 hvis man beregner PS5), hvilket er ganske imponerende. En måned senere, den 24. marts, var tallet faldet til 302.000 på Steam og endnu en måned senere, den 24. april, var tallet på knap 132.000 spillere.

Her i den forgangne weekend, har tallet ligger på omkring 70.000 spillere, hvilket er et fald på 84% over 3 måneder.

Man kunne måske tro, at balladen om kravet fra Sony om en PSN konto for at kunne spille spillet på Steam, der skabte stor ballade her i starten af maj, havde noget med tingene at gøre, med det tyder det faktisk ikke på.

Helldivers II

På grafen fra SteamDB ovenfor, kan du på A-markeringen se, hvordan dette fandt sted, og der kan man se, at det faktisk ikke havde den helt store betydning for faldet, som var startet et godt stykke tid inden. Der er dog ingen tvivl om, at Sony og spillet, har mistet noget goodwill hos spillerne, efter den affære.

Det er dog muligt, at kurven kan begynde at bevæge sig opad igen, når svenske Arrowhead udgiver nyt indhold til spillet, som de dog har nævnt, vil komme til at ske med en lidt langsommere hastighed i den kommende tid.

Helldivers II

Relaterede tekster

Helldivers IIScore

Helldivers II

ANMELDELSE. Skrevet af Conny Andersson

Selv om han aldrig meldte sig til hæren, ligger verdens skæbne nu i hænderne på Conny, som har slagtet insekter i en rasende fart de sidste par dage...Indlæser mere indhold