LIVE
HQ
logo hd live | Dungeons of Hinterberg
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   nyheder
   Forza Motorsport

   Her er alt det nye fra Forza Motorsports update 10

   Den nye Car Proximity Radar ser ud til at være et brugbart værktøj, der kan forbedre first-person perspektivet mærkbart.

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   Tidligere på ugen offentliggjorde Turn 10, at de havde besluttet at opdele deres Update 10 til Forza Motorsport i to dele, hvoraf den første blev udgivet i går. Med til den er der også kommet en komplet liste over alle de nye tiltag samt en video, der præsenterer de nye funktioner.

   Højdepunkter inkluderer Car Proximity Radar, som gør det meget lettere at se, hvor andre biler befinder sig i forhold til din egen. Twitter-brugeren Klobrille viser, hvordan dette ser ud nedenfor:

   Af andre nye tilføjelser kan nævnes en Replay Mode, som i praksis betyder, at gemte race replays nu inkluderer en ny lodret gridliste, for lettere at vælge den bil, der skal fokuseres på. Og så er Forza GT-serien er også blevet opdelt i GT2 og GT3, og vi får at vide, at der kommer en ny bane til spillet i august.

   Se den næsten fire minutter lange video nedenfor for en fuld gennemgang af alt det nye i Forza Motorsport, og hvis du har brug for en genopfriskning om racingspillet - som nu er ude til PC og Xbox Series S/X - kan du finde vores anmeldelse her.

   HQ
   Forza Motorsport

   Relaterede tekster

   Forza MotorsportScore

   Forza Motorsport

   ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

   Vi har tilbagelagt den ene kilometer efter den anden i Turn 10's længe ventede racerspil.   Indlæser mere indhold