Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Her er de første reaktioner på Ant-Man and The Wasp: Quantumania

Jonathan Majors' Kang the Conqueror får masser af ros.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er ikke så lang tid til at Ant-Man and The Wasp: Quantumania ankommer i biograferne, og selvom vi endnu ikke har fået nogle konkrete anmeldelser, så er den såkaldte "social media embargo" nu udløbet, som betyder at visse heldige kan dele deres umiddelbare holdninger via sociale medier.

Vi har samlet nogle af dem herunder, der lader til at insinuere at der er tale om en ret solid film, og der er særligt ros til Jonathan Majors' præstation som Kang the Conqueror.

Steven Weintraub - Collider:
"Marvel's #AntManAndTheWaspQuantumania is a strong start to Phase 5. I now understand why it's called #Quantumania. Jonathan Majors is excellent as Kang and (I) cannot wait to see where this all goes."

Nora Dominic - Buzzfeed:
"He's compelling, chilling, and already giving a top-notch performance. I love the complexity he brings to Kang with literally a single look. MCU really won with this casting."

Nogle kritikere mener også at filmen er en kende rodet, men vi må se når den får premiere inden længe.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Relaterede teksterIndlæser mere indhold