Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Evil Within 2

Hi-Fi Rush teaser muligvis The Evil Within 3

Er det her Tango Gameworks' næste projekt?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tango Gameworks startede naturligvis med at lave The Evil Within med tidligere Resident Evil-skaber Shinji Mikami ved roret. Dem kom der to af, men siden da har vi ikke hørt yderligere livstegn fra serien.

Men noget kunne umiddelbart tyde på at studiet er ved at tease noget, og at de har gjort det via deres seneste spil, Hi-Fi Rush. Som GamesRadar skriver kører det et klip på bare et enkelt sekund under spillets 11. kapitel, The Needle Drop, og der står der følgende på en skærm, som en slags nyhed i spillets univers:

"Sequel to popular survival horror game franchise announced."

Det er ret sjovt når nu netop studiet bag har arbejdet på en "survival horror game franchise", men naturligvis er det ikke nogen garanti.

Vil du gerne se mere til The Evil Within?

The Evil Within 2

Relaterede tekster

5
The Evil Within 2Score

The Evil Within 2

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Claus har ventet spændt på en efterfølger lige siden originalens udgivelse, og han kan glædeligt rapportere, at The Evil Within 2 indfrier alle forventninger.Indlæser mere indhold