Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
HQ
logo hd live | Synced
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   nyheder
   Final Fantasy IX

   Jeff Grubb fastslår at der er et remake af Final Fantasy 9 på vej

   Det er angiveligt mere end bare en visuel opgradering af PS1-klassikeren.

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   Final Fantasy fans har ikke så lidt at se frem til for tiden. Final Fantasy XVI lover Playstation 5-ejere et episk eventyr om ganske kort tid, der er en ny udvidelse til det kritikerroste MMO Final Fantasy XIV på vej, og forhåbentligt kan fans inden året er omme tage hul på anden del af Final Fantasy VIIs enorme tredelte genskabelse. Men nu lader det altså også til, at fans i den nærmeste fremtid kan se frem til endnu engang at drage på eventyr i den magiske verden Gaia.

   I den seneste episode af sin podcast bekræfter Jeff Grubb nemlig et ResetEra-rygte om, at det elskede Final Fantasy IX, som oprindeligt udkom på Playstation 1, er ved at blive genskabt.

   Og tilsyneladende ikke bare rent visuelt. Grubb refererer bevidst til projektet som et remake, når han i samme omgang diskuterer det længe rygtede remaster af Final Fantasy Tactics.

   Det bliver interessant at se, hvor omfattende et remake, vi i så fald har i vente. Om spillet er det næste i serien til at blive genskabt med samme ambition og dristighed som Final Fantasy VII, eller om der er tale om et mere forsigtigt og konservativt remake, det må tiden vise.

   Er Final Fantasy IX en af dine favoritter i serien? Hvilke ønsker har du til et remake af spillet?'

   Final Fantasy IX

   Relaterede tekster

   8
   Final Fantasy IXScore

   Final Fantasy IX

   ANMELDELSE. Skrevet af Nick Price

   Square har med det sidste FF-spil til PSone præsteret en værdig afslutning, i et brag af blændende flot grafik og fængende dybt gameplay.   Indlæser mere indhold