Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Judgment

Judgment kommer til PS5, Xbox Series og Stadia i forbedret form

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tilbage i 2019 lancerede SEGA et slags spin-off til Yakuza-serien ved navn Judgment, hvor du skulle være en slags detektiv i stedet for en del af den japanske bandeundergrund. Spillet høstede flotte karakterer, deriblandt et 9-tal fra os her på Gamereactor, og nu kommer spillet ud på flere platforme, og i forbedret udgave.

Via en trailer og en pressemeddelelse fremgår det at en dedikeret next-gen version af spillet ankommer d. 23 april 2021. Ikke bare indeholder denne version al tidligere udgivet ekstraindhold, såsom 10 Play Passes, the Landlady's Gift Basket, Detective Life Fun Pack og Play Spot Fun Pack, men der er også markante visuelle forbedringer.

Hele spillet afvikles nu i 60fps, og det kombineres med opdaterede teksturer, forbedrede skygger og meget, meget mere.

Spillet lanceres til en lidt lavere pris på $39.99, men der er desværre ingen opgradering fra PS4- til PS5-versionen for dem der købte det i 2019.

HQ
Judgment

Relaterede tekster

3
JudgmentScore

Judgment

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Folkene bag Yakuza giver os et anderledes spil der dog foregår i den samme verden. Er Judgment et kig værd?

0
Judgment er på vej til Xbox Game Pass

Judgment er på vej til Xbox Game Pass

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Da Yakuza: Like a Dragon dukkede op på Xbox Game Pass midt under Microsofts E3-præsentation, blev alle seriens hovedkapitler samlet på platformen. Men Sega og Microsoft...Indlæser mere indhold