Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Judgment

Judgment-relateret nedtælling ender i starten af næste måned

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lige her for nylig fik SEGA's ret succesfulde nye Yakuza-inspirerede IP, Judgment, en dedikeret next-gen version, som betyder at spillet nu drager fuld fordel af de ekstra hestekræfter i PlayStation 5 og Xbox Series.

Men det er måske ikke alt, da noget kunne tyde på at spillet også vil få en dedikeret efterfølger. Det er der i hvert fald mange der lader til at tro, efter at en nedtælling til noget relateret til spillet gik i gang for nylig.

Den slutter specifikt d. 7 maj kl. 16 dansk tid, og selvom det endnu ikke er helt tydeligt hvad der tælles ned til, så er der mange der gætter på, at det er en efterfølger.

Er det noget du godt kunne tænke dig?

Judgment

Relaterede tekster

3
JudgmentScore

Judgment

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Folkene bag Yakuza giver os et anderledes spil der dog foregår i den samme verden. Er Judgment et kig værd?

0
Judgment er på vej til Xbox Game Pass

Judgment er på vej til Xbox Game Pass

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Da Yakuza: Like a Dragon dukkede op på Xbox Game Pass midt under Microsofts E3-præsentation, blev alle seriens hovedkapitler samlet på platformen. Men Sega og Microsoft...Indlæser mere indhold