Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Yellowstone

Kevin Costner tryglede Paramount om lov til at vende tilbage til Yellowstone

Men Paramount har besluttet at gå i en anden retning.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvad skete der egentlig? Blev Kevin Costner rent faktisk fyret, eller stoppede han frivilligt i den populære TV-serie Yellowstone? Uanset hvad ser det ud til, at den femte sæson også bliver den sidste, og at det sker uden stjernens deltagelse.

Men ifølge en ny rapport har Costner haft et brændende ønske om at vende tilbage til serien. Skuespillerens repræsentanter skulle angiveligt have "tigget og bedt" Paramount-cheferne om at genindsætte Costner i rollen og endda også overveje en sjette og syvende sæson. Alt sammen ifølge Hollywood-insideren Matthew Belloni.

Men Costners tilbagevenden skulle angiveligt ske på hans betingelser. Han stillede blandt andet krav til en højere løn, en kortere optagelsesplan og retten til at påvirke manuskriptet. Paramount afviste venligt, men ganske bestemt, og ifølge Comingsoon er chancerne for, at Costner vender tilbage til serien, nu lig nul.

Hvad der kommer til at ske med serien og ranchejeren John Dutton er endnu uvist, og seriens skaber Taylor Sheridan har udtrykt interesse for at dræbe karakteren. Ifølge kontrakten skal han dog have Kevin Costners godkendelse til at gøre det, så det kommer næppe til at ske. Skulle hele dette cirkus ikke være nok, har Costner også truet med at sagsøge hele produktionen.

Det er ikke første gang, at Costner bliver beskrevet som en udfordring at samarbejde med. Lignende beskyldninger blev udtrykt i forbindelse med filmene Dancing with Wolves, Waterworld, Robin Hood: Prince of Thieves og The Postman, da Hollywood-skuespilleren var på toppen af sin karriere.

Yellowstone

Relaterede teksterIndlæser mere indhold