Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Lego 2K Drive

Lego 2K Drive er officielt præsenteret

Og det udkommer allerede til maj.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I går meddelte Lego og 2K, at de snart ville offentliggøre et nyt racerspil. Nu er spillet klar til at blive præsenteret, og det går under navnet Lego 2K Drive.

Der er tale om et open-world kart-racerspil, som udkommer til PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S og Nintendo Switch. Spillet udkommer endda om mindre end to måneder, da det rammer butikshylderne, fysisk som digitalt, den 19. maj 2023.

Spillet bliver udviklet af Visual Concepts (studiet bag NBA 2K og WWE 2K) og indeholder en stor, farverig verden kaldet Bricklandia, hvor du kan køre ræs, bygge dine egne biler, klare sidemissioner og dyste med dine venner online eller lokalt på split-screen.

Du kan se traileren herunder eller læse vores dugfriske preview, hvis du vil vide mere om spillet.

HQ
Lego 2K Drive

Relaterede tekster

1
Lego 2K DriveScore

Lego 2K Drive

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Det seneste Lego-spil leverer en herlig køreoplevelse i en tætpakket og charmerende åben verden. Men på racerbanen får det baghjul af konkurrenterne.Indlæser mere indhold