Dansk
Gamereactor
nyheder
Little Kitty, Big City

Little Kitty, Big City runder over 1 million spillere på Game Pass

De 1 million spillere er nået på under to uger.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er nogle gange de her små indiespil, som man næsten ikke hører om før udgivelsen og de er formentlig heller ikke Game of the Year kandidater, men når de lander, så bliver de alligevel ganske populære. Balatro er ét eksempel og nu er Little Kitty, Big City et andet.

Her spiller man en lille kat, der falder ned fra en høj bygning i byen, hvor den bor og er nu tvunget til at klare sig i den store by, for at overleve og finde hjem. Det er en sød lille historie, et sødt lille spil, som vi gav en ganske fin score i vores anmeldelse.

Nu har spillets officielle Instagram profil annonceret, at Little Kitty, Big City har rundet 1 million spillere på Game Pass. Det tal er nået på under 2 uger og det reelle antal spillere er formentlig endnu højere, da nogen sikkert også har købt spillet, da det også er ude på både PC og Nintendo Switch.

Det er rart at se, at de små spil kan få uventet succes, og hvis du ikke allerede har prøvet Little Kitty, Big City, så synes vi at du skulle give det en chance - specielt hvis du har Game Pass.

Little Kitty, Big City

Relaterede tekster

0
Little Kitty, Big CityScore

Little Kitty, Big City

ANMELDELSE. Skrevet af Kieran Harris

Double Daggers indie-platformspil forsøger at kapitalisere på den blomstrende kattekultur, men er den nuttede præmis nok til at sikre, at det skiller sig ud?Indlæser mere indhold