Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Lollipop Chainsaw

Lollipop Chainsaw Remake-udvikler beroliger fans af originalen

Den nye version vil ikke ændre originalens stil - eller meget andet for den sags skyld.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For en uges tid siden kom det frem, at det morsomme actionspil Lollipop Chainsaw får et remake i 2023. Efterfølgende har der dog været bekymringer om projektet, da både den originale instruktør Goichi Suda og Hollywood-instruktøren James Gunn, der var med til at skrive spillets manuskriptet, meldte ud, at de ikke var involveret i den nye version.

Tilsyneladende bunder forvirringen i, at Yoshimi Yasuda og hans studie Kadokawa Games har markedsført spillet som et fuldbyrdet remake. Dette virker dog ikke til at være tilfældet på baggrund af Yasudas seneste Tweet, selvom han stadig omtaler projektet som netop en remake.

"The primary goal of the Lollipop Chainsaw Remake project is to make it so that players who wish to play Lollipop Chainsaw can do so easily, not to make a new Lollipop Chainsaw game," skriver Yasuda. "Of course, the ideal thing to do would be to make a remastered version of the original game, changing nothing. However, we were unfortunately unable to include sixteen of the licensed songs, which were a great part of the original game's feel, and so we are instead aiming for a remake that is as close as possible to a remaster."

Heller ikke den "mere realistiske grafik," som blev nævnt i forbindelse med spillets præsentation, skal ses som et forsøg på at ændre originalens stil. I stedet præciserer Yasuda, at han blot refererede til den "mere avancerede renderingsteknologi" på nyere konsoller.

Overordnet set ser det altså ud til, at der vil blive tale om en meget direkte konvertering af det originale spil, der udkom i 2012 til PS3 og Xbox 360.

Lollipop Chainsaw

Relaterede tekster

Lollipop ChainsawScore

Lollipop Chainsaw

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Højkoncentreret tyggegummipop møder ækle zombier i skøn forening, der rammer plet på de fleste punkter. De fleste!Indlæser mere indhold