Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
artikler
Mario Strikers: Battle League Football

Mario Strikers: Battle League Football Guide - Galaktisk og multiplayer-tilstand

Kast dig ud i den mest udfordrende AI, og lær de bedste taktikker, tips og tricks til at løfte pokalturneringerne og slå andre spillere online eller derhjemme.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

"Uretfærdigt, snyd, råddent, OP, en mobber ... " Du vil helt sikkert udtale nogle eller alle disse adjektiver, ledsaget af nogle expletives, når du spiller Galaktisk tilstand for første gang. Du kom fra Cups i normal tilstand, og selvfølgelig er springet til anden runde så brutalt, især hvis du spiller alene, at du vil tro, at der ikke er nogen måde at overvinde det på. Men hvis du er tålmodig og træner hårdt, kommer du derhen om et par dage, og den gode nyhed er, at du vil være meget bedre forberedt på at konkurrere i lokal, online og langsigtet multiplayer i Strikers Club .

Og det er måske, at Next Level Games er gået lidt for langt fra en normal tilstand, der forbliver en tur i parken i sammenligning med den galaktiske CPU, der ser ud til at kende alle dine bevægelser på forhånd, der laver perfekte lynhurtige afleveringer, og at selvfølgelig hvert skud, de tager, går ind. Men de advarede os allerede om de træk, der kan gøres i tutorials, ikke? Og du kan ikke forvente at få succes i Galactic Mode uden at mestre dem alle. Derudover er hver rival i Galaktisk Mode en demonstration af, hvad du kan gøre, hvis du træner hårdt nok.

Således er denne avancerede tips og tricks guide beregnet til både dem, der ønsker at slå Galactic Mode og dem, der ønsker at spille som professionelle i multiplayer, og da vi også berører tilbehør, tjener det derfor til at hjælpe dig med at forbedre dig gennem hele spillet.

Dette er en annonce:
Mario Strikers: Battle League Football

Tips og tricks til Mario Strikers: Battle League Football

At være for aggressiv efterlader dig forsvarsløs

Ved mange lejligheder er det sjovt at skubbe hårdt og forsøge at stjæle bolden, og hvis du får styr på ladede tacklinger (hold Y), kan det være en god metode, især mod mennesker (i galaktisk tilstand ser det ud til, at CPU'en registrerer, hvornår du skal ind og undviger dig). Men hvis du misbruger denne metode og misser tacklinger, vil dine spillere falde til jorden og vil ikke være i stand til at komme tilbage for at forsvare. Kombiner ladede tacklinger med normale tacklinger (nogle gange vil et puf, selv fra en svag karakter, forhindre et skud) og andre defensive teknikker.

Svampe er defensiv

Når de giver dig en svamp, virker det logisk at bruge den til at løbe mere, for det er det, Mario Kart lærte os, men turboen med bolden er intet i forhold til den tackling, du kan undvære bolden. Hvis du bruger svampen, når du forsvarer, vil du være i stand til at stå foran enhver modstander eller slå dem langt væk for at stjæle bolden.

Brug adgangsknappen (B) til at stjæle

Mod rivaler, der spiller det meget godt, kan det virke meget svært at opfange bolden med tacklinger eller ladede tacklinger. Bemærk, at hvis du placerer dig korrekt (især hvis du er fire menneskelige spillere på samme hold), er det muligt at stjæle lave afleveringer, men især høje! Tryk på B-knappen (eller A, hvis du er på modstanderens side, for at skyde direkte). På denne måde kan du også undgå volleyskud. Selvfølgelig er dette i kæde- eller trickkopperne vanskeligere, hvis du spiller alene, fordi AI aldrig vil placere dine karakterer foran, og CPU'en vil gøre dig svimmel med perfekte luftpas, indtil du besvimer. Du vil faktisk tro, at det er umuligt at forsvare CPU'en. Vi opfordrer til lidt tålmodighed!

Beskyt en holdkammerat under Hyper Strikes

Hvis du er et team med flere mennesker, og en kollega er placeret til Hyper Strike, når du har Strike Orb, er en måde at gøre det lettere på at blokere: stå foran dem, og modstandernes input vil blive rettet mod dig først. Vi ved, da det generer os meget, når vi prøver at stoppe CPU'en, og inputtet er forkert omdirigeret. Udnyt det til din fordel.

Mario Strikers: Battle League FootballMario Strikers: Battle League Football

Pas på med at afbalancere 'statistikken' med tilbehør

Ja, det var det, vi alle først tænkte: Hvis en karakter har meget fart og lidt styrke eller skud, er det måske sejt at reducere det, de mangler endnu mere og øge deres højere statistik. Men hvis du for eksempel efterlader kantspillere uden en anstændig skudstat, reducerer du dine scoringsmuligheder for meget, og da de i den højeste sværhedsgrad har dig hjørnet på angriberpositionen, bliver du nødt til at reservere nogle skud og teknikker til disse kantspillere. Gruppearbejde! Wow.

Hold undvigemanøvren

Mod CPU'en i galaktisk tilstand vil du finde det næsten umuligt at tackle (R) i de tidlige Cups. De snyder lidt og undviger, lige som du er ved at tackle dem, men du bør også gemme din undvigemanøvre. For eksempel, mod avanceret CPU, se når de lægger en tackle med pilene, gør det samme, som CPU'en gør mod dig: vent, undvig og drage fordel af den tilføjede turbo. Forresten behøver du ikke altid at undvige fremad eller til siden. Bemærk, at CPU'en er afhængig af at undvige baglæns: gør det mod andre mennesker.

Det er klogt at annullere

Ligesom undvigelsen kan annullering af forskellige ladede træk fungere godt mod modstanderens tackling. Mod mennesker er det meget nyttigt at annullere skuddene, fordi de kommer med alt for at stoppe dig og efterlade dig i en meget god position, men husk også at annullere ladede tacklinger (tryk på B, når du har trykket på Y) til tidspunktet, når du skal gøre det effektivt; Så du vil altid være forberedt.

Løb er ikke for kujoner

I dine første par dage med Mario Strikers: Battle League Football har du måske glemt, at du kan løbe med ZR-knappen, fordi den er lidt anderledes end andre fodboldkampe. Her kaster du bolden fremad, og du skal måle afstandene godt, men med så mange knapper og mulige handlinger skal du ikke forsømme denne, især når de jager dig ned ad flanken. Brug også through pass (L+B), når en holdkammerat er parret med mand-på-forsvar, men har lidt plads foran sig.

Vælg dine farver godt

Det kan virke fjollet eller et spørgsmål om smag, men dit udstyr kan hjælpe dig meget på banen, når det kommer til at skelne dine karakterer, fordi gameplayet er ret forvirrende og kaotisk, og mere end én gang vil du miste bolden af syne, eller hvem der bærer den blandt så mange genstande, eksplosioner, effekter og karakterer. For eksempel kontrasterer den gule af Charms meget godt, og hvis du vælger Haunted Mansion fra listen over stadioner, er det endnu bedre med de lilla baggrunde i tankerne.

Prøv igen flere gange ved at bruge mønter

Det kan skade din stolthed lidt, men hvis du fejler i galaktisk tilstand, skader det ikke at prøve igen et par gange ved at betale mønter. På dette tidspunkt, der kommer fra normal tilstand, medmindre du har brugt alle dine midler på tilbehør, har du flere tusinde mønter til din rådighed, og at gå på en Rematch koster kun hundrede. Du betaler dem med glæde, når du er blevet 'røvet' for hundrede og syttende gang og vil tage imod disse snydere igen, plus du får din investering tilbage, så snart du løfter den kop.

Dette er en annonce:
Mario Strikers: Battle League Football

Opstilling af 4 menneskelige spillere ændrer alt

Hvis du har mulighed for, som vi gjorde tidligere, at samle fire kolleger i sofaen, vil oplevelsen ændre sig fuldstændigt. Således vil hver spiller påtage sig en karakter og en rolle på banen, så dine holdkammerater kan skabe plads, placere dig foran rivalen for at stjæle bolden, screene, endda oprette strategiske afleveringer til holdkammerater og alle slags Tiki-taka-strategier som en enhed. Faktisk anbefaler vi at gå fra fire til to, fordi tre spillere er en meget ubehagelig figur, hvor den eneste CPU-karakter er løs og får alle til at ændre strategi hele tiden, når den med to er mere kontrollerbar.

Tænk heller ikke bare online: Hvis du har flere konsoller (og spil), kan du være vært for multiplayerturneringer ved at kombinere dem over en lokal trådløs forbindelse, da op til 8 controllere pr. konsol og op til 4 konsoller på et netværk er tilladt.

Lad os tale om Rosalina

Mere end en mangeårig fan surmulede over at se Daisy falde ud af Nintendos oprindelige liste til debut af MSBLF. Vi tror, at hun er ved at komme i form, og at hun vil være en af første gratis DLC-figurer, men sandheden er, at det vil være svært for hende at tage plads til Rosalina, da hun utvivlsomt er sæsonens åbenbaring. MVP i næsten alle spil vil du se hende øverst på mange hold for hendes scoringsevne. Hendes teknik og skydeegenskaber er så gode ud af kassen, at med et par mindre justeringer af tilbehør baseret på din spillestil vil du sandsynligvis have den bedste karakter i spillet, den nye 'morder' fra Mario Strikers.

Styrket Hyper Strike

Hvis du 'har brug for' flere mål, er den normale ting at gøre at få fat i nogle ting, når du sparker hver gang. Publikum kaster et par genstande efter dig, som normalt er skaller og bob-ombs, men hvis de føler sig generøse, giver de dig også stjerner. Hvis du har grebet Strike Orb, er det mest logiske, at du prøver at lave en Hyper Strike, så snart du aktiverer stjernen, fordi ingen vil genere dig, ikke? Nå, bare ved, at både stjernen og svampen giver Hyper Strike en 'buff' og gør det sværere at blokere.

Mario Strikers: Battle League Football

Prisen for at fejle en Hyper Strike

Hvad hvis jeg fejler? Bare rolig, lanceringen af det er allerede ret kompliceret. Hvis du på grund af dine nerver ikke sømmer de to blå zoner (for en Unstoppable Hyper Strike), og keeperen stopper den, skal du ikke stå stille under blokeringsanimationen: prøv at placere dine karakterer i boksen, fordi Boom Boom-målmanden vil blive bedøvet (eller forelsket eller med hænder i brand) i det mindste et øjeblik, så du kan få et let mål. Selvfølgelig ved at vide dette, vil det rivaliserende hold på alle måder forsøge ikke at lade dig tage disse positioner, og de vil blokere og tackle dig. Det gode ved dette er, at hvert slag uden bolden vil være en 'fejl', og du vil samle forskellige genstande som en erstatning.

De 6 Galactic Mode Cups  • Kanonkop

  • Kæde kop

  • Turbo kop

  • Muskel Cup

  • Trick Cup

  • Champions Cup

I normal tilstand er kopperne opdelt efter CPU-holdenes egenskaber og stil baseret på deres karakterer, deres måde at spille på og deres tilpassede tilbehør. De er alle hårde spil i galaktisk tilstand, og ved mange lejligheder vil du vinde med et hår med et gyldent mål og misbruge det andet lejemål på livet, som de tilbyder dig (eller betale mønter for at spille igen). Husk her, at hvis forlænget spilletid ender uden et gyldent mål, er det tid til at spille endnu en kamp med den frygtindgydende rival for at løse uafgjort.

Med hensyn til hvordan man nærmer sig kopperne, afhænger det lidt af din stil. Hvis du er fleksibel og har en masse tilbehør låst op, kan du for eksempel stille store figurer op eller ændre de sædvanlige for at slå muskelkoppen, da du aldrig stjæler bolden med normale tacklinger. Du kan også holde din opstilling og lave ladede tacklinger hele tiden med den risiko, der følger med. Den irriterende Trick Cup vil gøre dig vanvittig, hvis du spiller alene, fordi hver høj aflevering ender med et skud og et mål, så du bliver nødt til at øge din intensitet og vælge meget godt, hvem du angriber med en ladet tackling, og hvem du blokerer. Din koncentration skal være ekstremt høj, indtil du løfter guldet Champions Cup, den sidste udfordring i spillet.

HQ

Relaterede teksterIndlæser mere indhold