Dansk
Gamereactor
nyheder

Mere og mere AI "crapware" popper op rundt omkring

Seneste eksempel er Beautiful Sakura: Volleyball Club til Xbox.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Med udbredelsen af generativ kunstig intelligens, var det kun et spørgsmål om tid, inden nogen ville misbruge det til egen økonomisk vinding.

I september sidste år udkom Beautiful Sakura: Surfing Club på Xbox, som var en "visual novel" med AI genereret billeder af letpåklædte kvinder med unaturligt store bryster, men der var ingen Surfing Club.

Det er en kynisk udgivelse, som skulle lokke knap 100 kr. ud af spilleren og alt hvad det gav tilbage var nogle lette Gamerpoints - hvor man med de rette indstillinger i spillets settings, kunne gennemføre spillet og tjene 1000 Gamerpoints på omkring 1 minut. No kidding.

Her 4-5 måneder senere er Beautiful Sakura: Volleyball Club så udkommet og det følger præcis den samme opskrift. En "visual novel" med samme type AI genererede billeder, en prislap på 96 kr. og uden at have prøvet det, tør jeg næsten godt love, at man ikke kommer til at spille volleyball en eneste gang.

Det er det seneste spil fra Cropware Studios (et navn, der er let at gøre grin med i den her sammenhæng) og man kan spørge sig selv, om Microsoft burde tillade de her udgivelser på deres platform. PlayStation var en overgang plaget af shovelware på PlayStation Store, men de er over tid forsvundet og Microsoft burde nok også kigge på, om den slags udgivelser her er noget de vil have på Xbox.

Vi skal lige for en god ordens skyld præcisere, at vi ikke ved med sikkerhed om billederne i Beautiful Sakura: Surfing Club og Beautiful Sakura: Volleyball Club er AI genererede, men det ligner de unægteligt at de er, hvis man ser på karakterernes hænder og på deres øjne. Læg specielt mærke til hånden på billedet herunder.

Mere og mere AI "crapware" popper op rundt omkring
Mere og mere AI "crapware" popper op rundt omkring


Indlæser mere indhold