Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Metal Gear Solid Collection kommer til efteråret

Den består af Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty and Metal Gear Solid 3: Snake Eater.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er faktisk ikke synderligt let at spille sig igennem den originale Metal Gear Solid-serie, eftersom Konami løbende har fjernet dem for så at genudgive dem på forskellige platforme.

Men nu lader det til at de samler alle trådene, og det starter med Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1, som vil udkomme på "the latest platforms", altså også på Xbox, tænker vi. Denne samling inkluderer Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty og Metal Gear Solid 3: Snake Eater.

Hvorimod rygter tidligere har peget på remasters, så lader det ikke til at være tilfældet, eftersom de i pressemeddelelsen beskriver samlingen som en oplevelse der "allows fans to play the games as they were, as first released on the latest platforms".

At den hedder "Vol. 1" tænker vi betyder at der er mere på vej, og måske er det snart igen muligt at spille let igennem hele den ikoniske serie.

Metal Gear Solid Collection kommer til efteråret


Indlæser mere indhold