Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Microsoft Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator fylder næsten 100GB på konsol

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Microsoft Flight Simulator kom for nyligt på slankekur på PC, hvor dets filstørrelse skrumpede fra over 170GB til blot 83 af slagsen (hvis du vel og mærke ikke downloader de mange udvidelser). Inden længe udkommer spillet også til Xbox Series X/S, og heldigvis runder vi her ikke 100GB - om end det er tæt på.

Twitter-brugeren Idle Sloth, der specialiserer sig i Xbox-spil, har fundet ud af, at konsolversion fylder 97,2GB. Der kan dog være forskel mellem filstørrelse på Xbox Series X og Series S, så det er ikke utænkeligt, at spillet vil fylde en smule mindre på den lille, hvide Xbox.

Filstørrelserne på de største spil er vokset betragteligt i løbet af de seneste år, så der skal jævnligt ryddes lidt op på harddisken, da den nye generation af konsoller ikke har fået mere lagerplads end den forrige. Xbox Series X har omtrent 802GB plads til spil, mens at Xbox Series S tilbyder 364GB.

Microsoft Flight Simulator udkommer til konsol den 27. juli og vil være tilgængeligt via Xbox Game Pass.

Microsoft Flight Simulator

Relaterede tekster

Microsoft Flight SimulatorScore

Microsoft Flight Simulator

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Claus har fløjet højt oppe under himlen blå, og set vores verden fra fugleperspektiv. Nu er han klar med en dom over det nye Microsoft Flight Simulator.Indlæser mere indhold