Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Might & Magic: Clash of Heroes

Might & Magic: Clash of Heroes er næste gratis på Xbox 360

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Microsofts tilbud om gratis spil til guldmedlemmer, er måske ikke så imponerende som Sonys nuværende udbud, til gengæld er spillene gratis at hente og beholde, selv når man ikke længere er betalende medlem.

Ifølge Joystiq er den næste titel på bedding dog en ægte klassiker, som enhver med hang til puzzlere og rollespil bør hente, hvis de ikke allerede har stiftet bekendtskab med titlen.

Navnet er Might & Magic: Clash of Heroes, og Capybara Games' hybrid er vellavet og underholdende fra ende til anden, hvilket vi flere gange har understreget i anmeldelserne både til konsol, håndholdt og mobil.

Spillet skulle være tilgængeligt den 1. oktober.

Might & Magic: Clash of Heroes
HQ

Relaterede tekster

Might & Magic: Clash of HeroesScore

Might & Magic: Clash of Heroes

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Clash of Heroes tager springet fra Nintendos håndholdte DS til PlayStation 3 som download på PSN. Læs her hvordan springet er gået for det fortræffelige puzzle/rollespil.Indlæser mere indhold