Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Mød Alex Høgh Andersen, Johnni Gade og Sjeletyven i vores livestream onsdag

I den tredje udsendelse i vores store serie kan du blandt andet møde Alex Høgh Andersen, der har medvirket i tv-hittet Vikings.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Wrath of the Lich King Classic står lige for døren, og det er vi i fuld gang med at fejre via en række storstilede livestreams, hvor vi allerede har haft gæster som Oscar Dronjak fra bandet Hammerfall og skuespiller Valter Skarsgård.

Den næste bliver vores hidtil største, og vi får igen fint besøg af Alex Høgh Andersen, Johnni Gade og Sjeletyven.

Alex Høgh Andersen er en kendt dansk skuespiller, der startede sin karriere via en julekalender tilbage i 2013, men som du sikkert kender som Ivar the Boneless i tv-serien Vikings. Ikke bare det, han har sidenhen medvirket i filmen Skyggen i mit øje og Viaplay-serien The Viking - Narkokongens fald.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King
© Morten Bentzon

Johnni Gade er blevet kendt på baggrund af utal af fokusområder. Han er kendt Youtubeer med kanaler der fokuserer på reaktioner og gaming, han er kendt "battlerapper", og har lavet berømte såkaldte "diss tracks", og han er også succesfuld radiovært.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Sjeletyven er en uhyre succesfuld streamer, og som lige nu arbejder sammen med den store organisation Method, der har sikret 12 World First Raid-bosser igennem årenes løb. Han anses for at være en af verdens bedste World of Warcraft-fokuserede streamere.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Du kan se med fra kl. 16 onsdag d. 14 september på vores live-side.

Relaterede teksterIndlæser mere indhold