Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Monster Hunter Tri

Monster Hunter Tri-servere lukker

Snart slut med online-del på Wii

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er snart slut med at gå på monsterjagt online i Wii-spillet Monster Hunter Tri. For udgiveren Capcom meddeler, at de lukker spillets onlineservere ned den 30. april.

Årsagen er, forklarer Capcom på deres Unity-blog, at der skal gøres plads til det kommende Monster Hunter 3 Ultimate, der udkommer på Wii U den 22. marts.

Capcom vil dog gerne give spillerne en sidste chance for at tage på jagt med deres venner, siger de, og derfor forbliver serverne altså åbne i knap seks uger efter Ultimate udkommer.

Monster Hunter Tri

Relaterede tekster

Monster Hunter TriScore

Monster Hunter Tri

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Det japanske fænomen ankommer til Europa, og der loves både online-kampe og soloeventyr til modige jægere på Wii-spillet. Læs anmeldelsen her...

6
Monster Hunter Tri

Monster Hunter Tri

PREVIEW. Skrevet af Lasse Borg

Det er stort i Japan, og overset i Europa. Det vil Nintendo nu gøre noget ved med Monster Hunter Tri til Wii. Lasse fik chancen for at prøvespille eventyret, læs hans beretning her...Indlæser mere indhold