Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Mortal Kombat 1

Mortal Kombat 1 får endelig trailer og udgivelsesdato

Titlen er, som rygtet, et reboot af hele serien.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Netherrealm har drillet os i noget der ligner måneder, og imens har rygterne svirret om deres næste projekt. Nu er sløret endelig blevet løftet, og det hedder altså Mortal Kombat 1, og er et bredt reboot af hele serien som vi kender den.

Traileren, som du kan se herunder, bekræfter at Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Shang Tsung, Liu Lang, Kitana og Mileena er tilbage, men de ser ret anderledes ud i forhold til hvad vi er vant til. Det skyldes at spillet foregår i et nyt univers skabt af Liu Lang.

Udviklerne lover også et rebalanceret og anderledes kampsystem og meget, meget mere. Spillet lander d. 19 september, og kommer til PC, PS5, Xbox Series og Switch.

HQ
Mortal Kombat 1

Relaterede tekster

0
Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

NetherRealms fightere er tilbage for at knuse knogler og flå indvolde ud i et fuldstændigt genstartet univers. Vi har tjekket det ud for at se, om det indfrier potentialet...Indlæser mere indhold