Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Motorstorm: Apocalypse

Motorstorm 3 i San Francisco

Post-apokalyptisk racing-kaos

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det har svirret med rygter om at Motorstorm 3 skulle være på vej, særligt efter Sony registrerede et domænenavn med titlen. Med al sandsynlighed får vi spillet at se på E3-messen i næste uge. For hvad er en E3-annoncering, hvis den ikke siver ud i forvejen?

Selvom Motorstorm 3 ikke er officielt annonceret endnu, er der dukket lidt detaljer om spillet op. Udover at det er under udvikling, tyder det nemlig også på, at vi kommer til at race rundt i et post-apokalyptisk San Francisco. De billeder, der indtil videre er lækket, er ikke af den bedste kvalitet, men nysgerrige kan finde dem hos det franske site PS3Gen. Sony har selvfølgelig nægtet at kommentere lækagen.

Motorstorm: Apocalypse

Relaterede tekster

Motorstorm: ApocalypseScore

Motorstorm: Apocalypse

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Hvad gør man når verden er gået under og civilisationen som vi kender den er brudt fuldstændig sammen? Man kører selvfølgelig racerløb gennem ruinerne! Vi anmelder det seneste Motorstom.Indlæser mere indhold