Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Nogen tager Overwatch Leagues MVP og Dennis Hawelka Award hjem

Med Merit bliver døbt Grand Finals MVP.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

2023-sæsonen af Overwatch League er afsluttet, og som vi netop har rapporteret om med hensyn til Florida Mayhem, der tog sejren og blev kronet som mestre, tog holdet også de største og mest spændende priser hjem, der blev tilbudt.

Efter en dominerende sæson er Mayhem's Ham "SOMEONE" Jeong-wan blevet døbt 2023 Season MVP og modtageren af Dennis Hawelka Award, der gives til den person, der har haft den største samfundspåvirkning i løbet af året.

For at tilføje til dette er Mayhem's Choi "MER1T" Tae-min blevet fejret med sin Grand Finals-præstation ved at blive tildelt Grand Finals MVP-prisen oven i købet, hvilket betyder, at Mayhem i det væsentlige har fejet dette års tilbud efter sæsonen, i hvad der måske bare er den sidste OWL eftersæson nogensinde.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold