Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
God of War

Noget tyder på at juni måneds PlayStation Plus-spil er lækket

Se frem til blandt andet God of War, hvis rygtet passer.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I ved hvad der skal ske, de sidste mange, mange måneder har franske Deallabs formået at lække kommende PlayStation Plus-spil, og de har ikke taget fejl en eneste gang. Det er dog ikke dem der er ude og vende denne gang, men i stedet er det Areajugones, der påstår at have fået fingrene i en listen.

Den er som følger:


  • God of War

  • Naruto to Boruto: Shinobi Striker

  • Nickelodeon All-Star Brawl

Det skal dog siges at Deallabs har skrevet, at men hverken skal "buy games for children (or teenagers), or ultra popular games", som vist passer med det der er lækket.

Vi får snart at vide om den er god nok.

God of War

Relaterede tekster

4
Vi anmelder God of War på PCScore

Vi anmelder God of War på PC

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Et af sidste generations absolut bedste spil overhovedet får nu endelig en PC-udgivelse. Vi anmelder PC-versionen specifikt her.

God of WarScore

God of War

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Ændringerne er mange, men ånden intakt i Santa Monicas storslåede og fuldstændig vellykkede genopdagelse af God of War.Indlæser mere indhold