Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Yakuza 3

Nye screenshots fra Yakuza 3 remaster

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Yakuza er midt i en kæmpe renæssance. Sidste år udkom det fremragende Yakuza: Zero, der viste de unge år for Kiryu Kazuma og efterfølgende kom remaket af det første spil i serien Yakuza Kiwami, som du kan læse anmeldelsen af her. Tidligere i år udkom det sjette kapitel i serien med Yakuza 6: The Song of Life som vi var utrolig begejstrede for.

Og mængden af Yakuza-spil ser ikke ud til at stoppe lige foreløbelig. SEGA arbejder lige nu på Yakuza Kiwami 2 - hvilket er et remake af Yakuza 2 i deres nye Dragon Engine, der også kørte Yakuza 6. Samtidig arbejder de også på remasters af Yakuza 3, Yakuza 4 og Yakuza 5, hvor de vil gøre alle spillene high-res og tilgængelige på Playstation 4.

Det er screenshots fra remasteren af Yakuza 3 som SEGA nu har delt, og du kan se dem herunder. Spillet har endnu ikke fået en udgivelsesdato, men det udkommer næste måned i Japan, så forhåbentlig skal vi ikke vente meget længere.

Uanset om du er ny til serien eller gammel fan, så er det et godt tidspunkt at være glad for Yakuza-spillene.

Yakuza 3
Yakuza 3Yakuza 3
Yakuza 3Yakuza 3
Yakuza 3Yakuza 3Yakuza 3
Yakuza 3
Yakuza 3Yakuza 3
Yakuza 3Yakuza 3
Yakuza 3Yakuza 3Yakuza 3
Yakuza 3Yakuza 3Yakuza 3

Relaterede tekster

Yakuza 3Score

Yakuza 3

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Rasmus går på eventyr med de japanske gangstere, og det er jo altid god underholdning. Eller er det? Få svaret i anmeldelsen af Yakuza 3...

1
Nye screenshots fra Yakuza 3 remaster

Nye screenshots fra Yakuza 3 remaster

NYHED. Skrevet af Anders Baad Mai

Yakuza er midt i en kæmpe renæssance. Sidste år udkom det fremragende Yakuza: Zero, der viste de unge år for Kiryu Kazuma og efterfølgende kom remaket af det første spil...

2
Yakuza 3

Yakuza 3

NYHED. Skrevet af Lee West

Lidt mere film til smågangsterneIndlæser mere indhold