Dansk
Gamereactor
nyheder
Octopath Traveler

Octopath Traveler er en succes for Square Enix

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi har allerede rapporteret, hvordan Crash Bandicoot igen havde en uge på toppen af de engelske salgslister. Endda en uge hvor der var nye udgivelser, der kunne slå ham af pinden. Man kunne derfor mistænke, at Octopath Traveler har solgt dårligt, men det er heldigvis ikke tilfældet for det smukke Switch-spil. Den samme kilde, der også afslører hvilke spil der har solgt bedst i England, kan også fortælle om Octopath Travelers succes.

Spillet er ikke kun det bedste sælgene spil til én platform; det var også det mest indtjene spil, når man tager højde for dens højere pris. Dette er en stor succes for Square Enix, der med Octopath Traveler har taget en chance på en ny RPG, der er tydeligt inspireret af de gamle klassiske JRPG'er. Her især Final Fantasy VI, hvis man skal tro på udviklerne selv. Octopath Traveler har allerede solgt dobbelt så meget som både Bravely Default og Bravely Second gjorde det tilbage i 2012 og 2016. Dengang blev de to spil udgivet til et større potentielt publikum, da der var flere Nintendo 3DS solgt på verdensplan.

For mere om Octopath Traveler, kan du læse vores anmeldelse.

Octopath Traveler

Relaterede tekster

Octopath TravelerScore

Octopath Traveler

ANMELDELSE. Skrevet af Søren Svanhof

Hop i tidsmaskinen kaldet Octopath Traveler, og (gen)oplev de kronede dage med store japanske rollespil på en Nintendo-konsol - både på godt og ondt.Indlæser mere indhold