Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Octopath Traveler II

Octopath Traveler II kommer til Xbox og Game Pass

Et af årets bedste rollespil kan snart opleves af Xbox-ejere.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er ikke altid nemt at følge Square Enix' tankegang. Da de udgav Octopath Traveler, blev det først lanceret til Switch, efterfulgt af PC, Stadia og Xbox - men af en eller anden grund ikke Playstation. Og da Octopath Traveler II udkom tilbage i marts, tilføjede de PlayStation - men besluttede at fjerne Xbox i stedet.

Men under Microsofts begivenhed på Tokyo Game Show i dag blev det afsløret, at Octopath Traveler II endelig kommer til Xbox. Det sker i starten af næste år, og rollespillet bliver også tilgængeligt via Game Pass fra dag ét.

Har du ikke spillet Octopath Traveler II, og holder du af retro-inspirerede rollespil med turbaseret kamp, så får du her den allerkraftigste opfordring til at tjekke spillet ud, når det blivet tilgængeligt på Xbox. Undertegnede har det nok i sin top 5 over bedste spil i år, og det siger ikke så lidt, når man tænker på, hvor vildt et spilår det har været. Har du brug for yderligere overbevisning, kan du læse min anmeldelse her.

HQ
Octopath Traveler IIOctopath Traveler II
Octopath Traveler IIOctopath Traveler II
Octopath Traveler IIOctopath Traveler II

Relaterede tekster

7
Octopath Traveler IIScore

Octopath Traveler II

ANMELDELSE. Skrevet af Troels Ryde Grann

Bedre end forgængeren på alle tænkelige måder, og i det hele taget bare et utroligt gennemført og vellykket rollespil af den gamle skole.Indlæser mere indhold