Dansk
Gamereactor
nyheder
Overwatch 2

Over 100 millioner spillere har prøvet Overwatch-serien

Men hvor mange er egentlig tilbage?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der var engang for ikke så lang tid siden hvor Overwatch var den mest lovende nye IP på markedet, og millioner kiggede forbi hver eneste måned. Siden da er det gået lidt ned af bakke igennem en række forvirrende beslutninger fra Blizzard.

I dag er der eksempelvis "bare" lidt over 40.000 der spiller dagligt på Steam, men præcis hvor mange der spiller med på andre platforme ved vi ikke. Men én ting er sikkert; serien har haft mange spillere igennem årene.

Blizzard har afsløret via et indlæg på X, at over 100 millioner spillere har prøvet Overwatch og Overwatch 2. Det betyder at godt og vel 40 millioner har prøvet Overwatch 2, eftersom Blizzard selv har afsløret at det første spil passerede 60 millioner spillere tidligt i 2021.

Om hvorvidt disse spillere er blevet hængende, og om de bidrager til økonomisk vækst ved vi faktisk ikke, men serien har slet ikke samme signifikans som tidligere.

Overwatch 2

Relaterede tekster

Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold