Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Planetside 2

Planetside 2 introducerer et nyt crafting-system

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I en nylig opdatering af MMOFPS-spillet Planetside 2, er der blevet tilføjet to nye, vigtige features til det ellers i forvejen store spil. Det første er et nyt crafting-system, og det andet er et mineral, der skal være grundlæggende for dette nye system. Dette mineral hedder Cortium, og det lader spillerne bygge en lang række forskellige objekter på kort tid. Spillets hjemmeside går en del mere i detaljer, hvis du ønsker at læser mere om det.

"Players can summon an Advanced Nanite Transport (ANT) at any vehicle terminal. ANTs are 4-man transports that have mining lasers for harvesting Cortium nodes, which are scattered around the map. The ANT can be deployed at any time, which will reveal access to a building terminal from which you can equip and then place fortifications (at a cost to Cortium)."

På hjemmesiden går man efterfølgende mere i detaljer omkring patchen og forklarer, at HIVEs genererer sejrspoint, og om hvad der vil ske, når en fraktion helt erobrer et kontinent nu. Denne evne til at bygge vil bestemt tilføje en ny og interessant dynamik til spillet, som vil krydre lidt på tilværelsen i Planetside 2. Du kan se en walkthrough af dette nye system lige herunder.

HQ
Planetside 2

Relaterede tekster

6
Planetside 2Score

Planetside 2

ANMELDELSE. Skrevet af Mike Holmes

MMO møder FPS og Mike bliver forelsket. Læs hvorfor her i anmeldelsen af Planetside 2.Indlæser mere indhold