Dansk
Gamereactor
guide
Princess Peach: Showtime!

Princess Peach: Showtime! Guide - Her finder du alle 30 bånd

Udstyr Peach og Stella med noget nyt udstyr ved at finde alle disse samleobjekter.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mange af jer vil strømme til Sparkle Theatre fra i dag for at hjælpe med at genoprette det engang berømte sted tilbage til sin tidligere herlighed som prinsessen af Mushroom Kingdom. Med Princess Peach: Showtime! nu tilgængelig og som et Mario-platformspil, kan du være helt sikker på, at der er nogle ekstra samleobjekter og godbidder at få undervejs, hvorfor vi har oprettet denne nyttige guide til at hjælpe dig med at samle og finde alle de mange Ribbons i hele spillet.

Disse Ribbons findes ved at finde og normalt gemme en NPC kaldet Ribboner. Hver gang du gør dette, vil han belønne dig med banens samlerobjekt Ribbon, som kan bruges til at låse op og erhverve forskellige kosmetiske elementer til Peach og hendes ledsager Stella. Så for at hjælpe dig med at erhverve alle 30 Ribbons, find vores nyttige vejledning nedenfor.

HQ
Dette er en annonce:

1F

1. Torneslottet

Tidligt gennem niveauet finder du en terrasse med en dør, som du kan komme ind på. Når du kommer ind i denne dør, vil du se Ribboner omgivet af seks golde træer. Interager med træerne med din Sparkle Ribbon, og du vil blive belønnet med niveauets Ribbon.

Princess Peach: Showtime!

2. Ninjutsu: Kunsten at strømfald

Cirka halvvejs gennem niveauet, efter at have brugt dine ninjakræfter til at skalere et tag, befinder du dig i stueetagen foran et træ og en mystisk tønde. Smadr tønden, og du vil finde Ribboner og blive belønnet for din indsats.

Princess Peach: Showtime!
Dette er en annonce:

3. Cowgirl i ørkenen

Bagerst i salonen, før du konfronterer den fredløse bande første gang, vil du være i stand til at interagere med lys med din Sparkle Ribbon. Aktivér alle tre og lys rummet helt op, og du vil finde Ribboner gemmer sig i en sprække i væggen.

Princess Peach: Showtime!

4. Velkommen til Slikfestivalen

Lige i starten af niveauet finder du nogle flyvende fjender, der stjæler nogle søde godbidder. Den tredje fjende vil have en ekstra passager, så besejre fjenden og redde Ribboner fra en uønsket skæbne.

Princess Peach: Showtime!

2F

5. Det spøgelsesagtige slot

Når du kommer til den del af niveauet med de faldende malerier og lysekroner, skal du sørge for at smadre den, hvor Ribboner hænger på for sit liv. Han vil endnu engang belønne dig for sin indsats.

Princess Peach: Showtime!

6. Den perfekte belysning

Før du får din magt og forsøger at genvinde de stjålne smykker, skal du sørge for at vandre ind i en skjult alkove på højre side af niveauet. Du finder Ribboner forsøger at få sine egne stjålne varer tilbage. Hjælp ham, og han vil belønne dig.

Princess Peach: Showtime!Princess Peach: Showtime!

7. Sneblomst på is

Efter det første show, mens du er på vej til finalen, skal du sørge for at redde Ribboner fra fjender, da han svinger på en kugle mellem fjender.

Princess Peach: Showtime!

8. Sagen om det manglende vægmaleri

Dette er super nemt. I starten af niveauet skal du gå ned ad en sti, der fører bag en bygning. Ribboner vil ærgre sig over en mistet billet her, så gnistre træerne og find sin billet til en belønning.

Princess Peach: Showtime!

3F

9. Mægtig mission: Alien invasion

Før du får din kraft, finder du Ribboner hængende fra en afsats bag på niveauet. Red ham, og han vil belønne dig for sin indsats.

Princess Peach: Showtime!

10. Cowgirl i skumringen

Når du stiger på toget, finder du en mystisk placeret tønde bagpå. Smadr det og find en blind passager, der vil belønne dig venligt.

Princess Peach: Showtime!

11. Velkommen til den uhyggelige fest

Halvvejs gennem niveauet skal du huske at vandre ned ad en baggyde for at finde et skjult område, når Ribboner og et par andre ramte chaps venter på at blive serveret. Pisk dem op et parti cookies og bliv belønnet for din indsats.

Princess Peach: Showtime!Princess Peach: Showtime!

12. Havets melodi

Efter at have fået din magt og omkring halvvejs gennem niveauet, vil spillet have dig til at udforske nedad. Gør ikke. Fortsæt til højre og brug dine hjælpsomme fiskevenner til at piske en tangblokeret alkove op for at redde Ribboner og blive belønnet for at gøre det.

Princess Peach: Showtime!

4F

13. Ninjutsu: Flammernes kunst

Omkring halvvejs gennem niveauet, når du kommer til det punkt, hvor du bruger de roterende skærme, kommer du til et stort område, hvor du kan bruge skærmene til at klatre opad. Når du er bag skærmen øverst, finder du en skjult alkove, hvor Ribboner er blevet hjørnet af en vagt. Red ham og gør krav på din belønning.

Princess Peach: Showtime!

14. Den stjålne statue

I luftskibet skal du sørge for at fortsætte med at udforske enhver passage, du kan finde. Til venstre for niveauet, omkring halvvejs igennem, finder du en dør, der skal hackes og Ribboner fanget indeni.

Princess Peach: Showtime!

15. En Kung Fu-fortælling

Gryder er lavet til at blive brudt. Når du får dine kræfter, skal du benytte enhver lejlighed til at klatre og udforske de højre dele af niveauerne, og til sidst finder du en terrasse med flere potter på. Smadr dem, og du vil finde Ribboner inden for en.

Princess Peach: Showtime!

16. Sagen om Rainy-Day Plot

Du bliver nødt til at bruge dine super sleuthing færdigheder her for at afdække en kunstforfalsker. Før du går ind på museet, skal du gå til højre for niveauet, og du vil finde en kunstsælger, der pisker tre malerier. Fangsten er, at kun én er autentisk, og du skal bestemme, hvilken der er. Tal med manden bagerst til højre, og han vil give dig et praktisk fingerpeg, så du kan vælge maleriet yderst til venstre og hjælpe Ribboner med at træffe det rigtige valg af, hvilket kunstværk han skal købe.

Princess Peach: Showtime!

5F

17. Mægtig mission: Redningen

Under jetpack-fasen i starten af niveauet, når du kommer ind i asteroidebæltet, skal du sørge for at gemme Ribboner, da han bliver angrebet af et fremmed skib.

Princess Peach: Showtime!

18. En Kung Fu-legende

I starten af niveauet, før du går ind i templet, skal du vandre rundt på bagsiden af templet i stedet og smadre nogle gryder for at finde Ribboner indeni.

Princess Peach: Showtime!

19. En parade på is

Omkring halvvejs gennem floatparaden finder du Ribboner hængende fra en gadelygte, der patruljeres af to fjender. Fjern dem begge, og gør krav på din belønning.

Princess Peach: Showtime!

20. Havets rødme

I begyndelsen af niveauet skal du gå lidt fremad og finde fisken, der gemmer sig bag klippen. Brug din strøm på den og bring den tilbage til starten af niveauet for at åbne muslingen lige over indgangspiedestalen. Ribboner vil være indenfor.

Princess Peach: Showtime!

BF

21. Den mørke sværdkæmper og arenaen

Før du går ind i Arena, skal du gå længere til højre, smadre nogle vaser og finde Ribboner.

Princess Peach: Showtime!

22. Den mørke ninja og vagternes legion

Når du har gemt Ninja Sparkle, under labyrintsektionen, når du skal bruge din snorkel og gå under vandet for at ramme en intetanende vagt, skal du også bruge din snorkel til at passere under barrieren bag på niveauet for at finde Ribboner igen hjørnet af en vagt.

Princess Peach: Showtime!

23. Det mørke lokomotiv og den dødsdømte by

Når du hopper mellem byens flydende ruiner, skal du sørge for at gå ind i den lille bygning foran en flydende træstamme og smadre tønden indeni. Ribboner vil takke dig for at gøre det.

Princess Peach: Showtime!

24. Den mørke bager og de fortryllende slik

Når han møder Patisserie Sparkle, løber han væk, men efterlader sit bagesæt uden opsyn. Lav et fremragende parti cookies og giv dem til Ribboner i nærheden, og du vil blive belønnet.

Princess Peach: Showtime!

25. Det mørke fængsel og den farlige fælde

Dette er udfordrende at forklare. Når du får adgang til den nederste venstre dør, kommer du til sidst til et område, hvor du kan manipulere niveauet for at få adgang til en dør, der ikke fører dig til den næste lås, du skal hacke. Du vil manipulere niveauet for at få adgang til døren øverst til højre i dette underlige rum, og indeni finder du Ribboner fanget bag nogle lasere. Deaktiver dem ved at trykke på kontakten over ham og gøre krav på din belønning.

Princess Peach: Showtime!

26. Den mørke is og den skyggefulde scene

Før du går ind i hovedbegivenheden og lige efter at have besejret den første samling fjender, skal du gå til højre og redde Ribboner fra to cirklende fjender.

Princess Peach: Showtime!

27. Det mørke museum og det lilla mysterium

Kan du huske statuehovederne, som du var nødt til at dreje for at få adgang til en af lysafbryderne? Nå, drej dem alle, så de vender mod venstre, og kør derefter op i elevatoren yderst til højre og indhente Ribboner.

Princess Peach: Showtime!

28. Mørkt rum og den store meteor

Under platformturen vil du se Ribboner blive plaget af to udlændinge i baggrunden. Brug dine kræfter til at få fat i en af de faldende meteorer og kaste den mod Ribboner 's angribere for at blive belønnet med Ribbon.

Princess Peach: Showtime!

29. De mørke dybder og de hvirvlende strømme

I starten af niveauet, mens du bruger fiskestimerne til at åbne muslingerne, skal du sørge for at åbne den røde musling, der hurtigt flyder ind og ud af niveauet. Ribboner vil være inde i denne musling.

Princess Peach: Showtime!

30. Den mørke skole og den snoede knytnæve

I starten af niveauet skal du bruge dine Kung Fu-kræfter til at smadre klippen på din måde og den på terrassen over dig. Ribboner gemmer sig bag denne forhøjede klippe.

Princess Peach: Showtime!

FYI: Det skal bemærkes, at yderligere Ribbons kan findes ved også at tjene topkarakterer i de forskellige Rehearsals minispil. Disse Ribbons belønnes ikke ved at finde Ribboner, så der er ingen specifik placering, vi kan påpege, snarere skal du blot tjene en høj score for at tjene den respektive belønning.

Relaterede teksterIndlæser mere indhold