Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Oddworld: Soulstorm

PS Plus-aftale endte med at blive "katastrofal" for studiet bag Oddworld: Soulstorm

Desværre er det ikke altid en god ide at blive en del af PlayStation Plus.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mens Oddworld: Soulstorm var under udvikling rakte Sony ud til studiet bag, Oddworld Inhabitants, for at foreslå at de, for en større sum penge, kunne tilbyde deres spil via PlayStation Plus i januar 2021 - det var der hvor det var meningen at spillet skulle udkomme.

Dengang var det kun til PS5, og der var endnu ikke mange konsoller ude blandt forbrugerne, så studiechef Lorne Lanning har fortalt Xbox Expansion Pass, at de vurderede at det relativt lille antal solgte eksemplarer ville udgøre en mindre omsætning end det de ville få fra Sony.

Så de sagde ja, men grundet COVID-19 endte spillet med at blive forsinket til april 2021, og her var der nok PS5-konsoller ude til at det blev downloadet over fire millioner gange. Dermed var der ingen tilbage til at købe spillet til fuld pris på platformen efterfølgende.

Lanning kaldte aftalen med Sony for "devastating" - han har dog ikke afsløret hvordan det har solgt på eksempelvis Xbox.

Oddworld: Soulstorm

Relaterede tekster

1
Oddworld: SoulstormScore

Oddworld: Soulstorm

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Med lidt forsinkelse er vi klar med dommen over Lorne Lanning og resten af Oddworld Inhabitants' forsøg på at rette op på fortiden.Indlæser mere indhold