Dansk
Gamereactor
nyheder
Stellar Blade

Racistisk graffiti i Stellar Blade er blevet fjernet næsten inden nogen nåede at se den

Uheldig placeret graffiti skaber utilsigtet racistisk udtryk - den er nu fjernet. Se den her.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der har været meget snak om udseendet på hovedpersonen Eve, men nu er de kritiske øjne landet på en uheldig placeret grafitti, der sammen med et skilt til en butik, skaber et racistisk udtryk.

Personligt kendte jeg ikke udtrykket, men en grafitti med bogstaverne HARD sidder tæt på et skilt til Roxannes butik, som hedder R Shop, så man med lidt god vilje kan se ordet HARD R for sig. HARD R skulle være en racistisk vending, man bruger i specielt Nordamerika og hvor det på de kanter sidestilles med "The N-word".

Stellar Blade

Sony udtaler:

The placement of two graphics near each other in Stellar Blade resulted in an unintentionally objectionable phrase. Shift Up had no intention of creating offensive artwork and will be replacing the graffiti for the Day 1 patch.

Som du kan se på billedet nedenfor, er HARD graffitien allerede blevet skiftet ud med en CRIME grafitti, så den uheldige placering ikke længere er et problem.

Stellar Blade udkommer eksklusivt til PlayStation 5 den 26. april - du kan læse vores anmeldelse her.

Stellar Blade

Relaterede tekster

Stellar BladeScore

Stellar Blade

ANMELDELSE. Skrevet af Palle Havshøi-Jensen

Stellar Blade fra sydkoreanske Shift Up er et overraskende spændende bekendtskab af en type, vi ikke ser så ofte længere. Læs her hvordan spillet klarer sig.Indlæser mere indhold