Dansk
Gamereactor
nyheder
Fallout 4

Rapport: Fallout 4's popularitet er stigende efter grundet den kommende tv-serie

Siden den sidste trailer blev fremvist er antallet af Fallout 4-spillere på Xbox steget med 33%.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Fallout 76 er naturligvis i forvejen ret stabilt, og byder på masser af indhold, men hvis man gerne vil have en mere klassiske Fallout-oplevelse, så sker det naturligvis primært via Fallout 4, om ikke andet hvis man vil have det nyeste spil i serien.

Og netop det spil ser lige nu stigende popularitet grundet den kommende tv-serie, en effekt vi har set gentaget en række gange når en succesfuld film- eller seriefortolkning udkommer. TrueAchievements har udgivet en rapport hvor de har indsamlet data fra 2.4 millioner Xbox-konti, og her ser vi at Fallout 4 har fået et enormt boost siden den seneste trailer fra tv-serien er kommet frem.

Mere specifikt taler vi om 33% siden d. 7 marts hvor den nyeste Fallout-trailer fra Amazon er blevet fremvist. Spillet er nu blandt de 40 mest spillede på Xbox-platformen selvom at spillet har ni år på bagen.

Fallout 76 så ligeledes en stigning, men bare på 6%, så det er vist ikke helt samme situation. Antallet af spillere på Steam stiger også (via SteamDB) men heller ikke helt i samme omfang.

Fallout 4

Relaterede teksterIndlæser mere indhold