Dansk
Gamereactor
nyheder
Prince of Persia: The Lost Crown

Rapport: Prince of Persia: The Lost Crown har solgt bare 300.000 eksemplarer

Avatar: Frontiers of Pandora og specielt Assassin's Creed Mirage har klaret sig noget bedre.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Prince of Persia: The Lost Crown var et friskt pust i serien og vi var ret glade for det i vores anmeldelse. Det er generelt blevet rigtigt fint modtaget af pressen og streamere rundt omkring, men det er ikke lig med kommerciel succes.

I en rapport hos Insider Gaming fremgår det, at spillet blot har solgt 300.000 eksemplarer og har genereret indtægter for sølle 15 millioner dollars. Dermed når spillet formentlig ikke Ubisofts forventninger, og det er trist, da det gør det usandsynligt at der kommer et nyt spil i den ellers så hæderkronede serie.

Det er gået bedre for Avatar: Frontiers of Pandora, som har solgt 1,9 millioner eksemplarer og genereret 133 millioner dollars i indtægt. Ubisoft havde dog nok forventet mere, af en blockbuster med Avatar-navnet.

Rapporten viser også, at der stadig er godt liv i Assassin's Creed serien, da Assassin's Creed Mirage, som udkom i oktober sidste år, har solgt 5 millioner eksemplarer og genereret en indtjening på 250 millioner dollars, hvilket er på niveau med Assassin's Creed Origins og Assassin's Creed Odyssey.

Har du spillet Prince of Persia: The Lost Crown og hvad synes du om det?

Prince of Persia: The Lost Crown

Relaterede teksterIndlæser mere indhold