Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
artikler
Riders Republic

Riders Republic Guide: Fem tips og tricks til at klare sig i ekstremsportens radikale verden

Nu hvor republikken er åben for alle, har vi samlet fem praktiske råd til at komme i gang med Ubisofts seneste multiplayer-titel i en åben verden.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I går lancerede Ubisoft sin open world multiplayer ekstremsportstitel Riders Republic, og mens vi i øjeblikket er opslugt af handlingen, mens vi arbejder på vores anmeldelse, regnede vi med, at vi ville sammensætte en kort guide for at sikre, at du er forberedt og klar til at tackle denne vilde verden i løbet af den kommende weekend. Mens Riders Republic er designet til at være sjovt og nydes, som du vil, er der et par forskellige ting, du kan gøre for at hjælpe dig med at blive en mere effektiv og dygtig stjerne, så sørg for at tage et kig nedenfor på et par praktiske tips og tricks.

Der er ikke noget rigtigt eller forkert svar, når det kommer til Racer- eller Trickster-kontrolskemaer

Lige uden for flagermus, før du kommer til at starte dit Riders-eventyr, bliver du bedt om at vælge en kørestil mellem de to muligheder Racer og Trickster. Racer giver dig bedre mobilitetskontrol og giver dig endda mulighed for at manipulere kameravinklen på bekostning af mindre kreative tricks. Trickster gør dybest set det modsatte og er indrammet som en mere udfordrende måde at nærme sig spillet på.

På trods af at Trickster har det højere færdighedsloft og giver dig mulighed for at blæse din konkurrence ud af vandet med knudrede tricks, giver Racer dig stadig mulighed for at prale med dine talenter, bare på en måde, der er mindre tilbøjelig til at mislykkes.

Dette er en annonce:

Pointen er, at der ikke er noget forkert svar, når det kommer til at vælge en kontrolordning. Begge er gyldige og mere end brugbare, og vi vil opfordre dig til at vælge en stil, som du føler dig mest komfortabel med, da rytteroplevelsen generelt vil være langt mere fængslende i det lange løb.

HQ

Men... Manuel landing er et must

Når dette er sagt, er det et absolut must at slukke for automatisk landing. At være i stand til at presse din rytter til deres grænse for at samle nogle megapoint er afgørende, og mens tilpasning til manuel landing vil se dig spise snavs langt oftere, når du finder ud af det, vil det ændre den måde, du nærmer dig trickbegivenheder ned ad linjen.

Dette er en annonce:

Hvis du undrer dig over, hvad den største forskel mellem manuel og automatisk landing er; Manual beder dig om tidsrotationer og tricks for at kunne lande dem og ikke redde og miste alle dine point i processen. Auto gør dette for dig for det meste, hvilket gør det langt mindre sandsynligt, at du går ned, men det fjerner også noget af den skøre, ekstreme natur af ryttere, hvilket ofte er hvor charmen ved dette spil spirer fra.

Hold dig væk fra flokken i løb og masseløb

Bortset fra tricking er en af de største dele af, hvad Riders Republic bringer til bordet, løb. Der er en hel masse forskellige slags, det være sig på sne, snavs eller gennem luften, og hver opgave dig med at gå fuldboring, indtil du krydser målstregen. For det meste er den bedste måde at vinde disse på at sikre, at du ikke styrter, da bailing vil fjerne meget af dit momentum og få dig til at spilde tid på at bygge det op igen, men et praktisk trick til at mindske chancen for redning er simpelthen at holde dig væk fra andre racere, eller når det kommer til masseløb, hele pakken.

På trods af at Riders Republic bruger et spøgelsessystem meget af tiden, er dine modstandere i løb fysiske væsener, hvilket betyder, at du kan kollidere med dem og blive slået ud af kurs eller værre, styrte. For typiske karrierebegivenheder er dette mindre af et problem, da der er færre konkurrenter, men når det kommer til masseløb, og der er masser af ryttere, der alle kæmper med hinanden, vil du stå over for problemer, hvis du prøver at holde fast i pakken.

Spredning. Ud. Det er tricket. Hold dig væk fra andre racere, og gør dit bedste for at distancere dig fra flokken, og på den måde vil du være i stand til at forpligte dig til dine egne linjer uden at skulle bekymre dig om at kæmpe for en med andre racere.

Riders RepublicRiders Republic

Hold dig i tredjeperson til trick- og luftbårne begivenheder

Et af de mest spændende aspekter ved Riders Republic stammer fra det faktum, at du problemfrit kan skifte mellem første- og tredjepersons kameravinkler. Generelt vil vi opfordre dig til at flip-flop mellem parret ofte, da de virkelig ændrer den måde, Riders Republic føles på, men når det kommer til luftbårne aktiviteter og trickbegivenheder, vil vi anbefale, at du holder dig til en tredjepersonsvisning.

Årsagen til dette er enkel. Tricks udføres i tredjeperson uanset, og i begivenheder, hvor du forventes at narre ofte, er det nyttigt at være i stand til at bevare et ensartet syn.

Hvad angår luftbårne begivenheder, kan førsteperson være lidt af et tveægget sværd. Det ser utroligt ud og føles utroligt at zoome gennem kløfter og trælinjer gennem din rytters øjne, men når du kører over 100 km / t, vil skrabning mod en useriøs gren eller en takket smule sten få dig til at styrte med det samme. At være i første person er det meget sværere at forstå grænserne for, hvor tæt du kan komme på genstande og forhindringer, hvorfor tredjeperson absolut er vores anbefaling til luftbårne aktiviteter.

Udforsk!

Konkurrencer og løb er den primære måde at nyde republikken på, og er også den bedste måde at tjene de stjerner, der kræves for at fremme din karriere. Men de er ikke de eneste tilgængelige muligheder.

Tag en tur væk fra den slagne vej og se, hvad republikkens vildmark skjuler, og du vil sandsynligvis støde på landemærker, der belønner stjerner, forskellige samleobjekter, der belønner specielt skørt udstyr eller endda steder, som du aldrig ville være stødt på, hvis du bare holdt dig til de vigtigste turneringsbegivenheder. Så kom ud og se, hvad denne massive åbne verden skjuler.

Riders Republic

Med alle disse praktiske tips og tricks at bemærke kan du dykke ned i den ekstreme verden af Riders Republic nu på pc, PS4, PS5, Xbox One og Xbox Series.

Relaterede tekster

6
Riders RepublicScore

Riders Republic

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Riders Republic byder på masser af adrenalinsus, men kan det også underholde på den lange bane?Indlæser mere indhold