Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Alone in the Dark (2008)

Rygte: Alone in the Dark-serien vil gøre comeback på en eller anden måde

Embracer har en digital fremvisning d. 12 august.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Insideren The Snitch har vist sig at have ret i en række forskellige forudsigelser, fra Kojima-projektet Overdose til den præcise dato på God of War: Ragnarök-afsløringen, så det er værd når han udgiver en mystisk teaser, som han faktisk gør sjældent.

Så hvad siger han nu? Jo, han har via Twitter skrevet en linje fra den kontroversielle Alone in the Dark-filmatisering fra 2005, som fortolkes som om at den serie står til at vende tilbage inden længe.

Interessant nok blev IP'en købt af Embracer tilbage i 2018, og de har en digital fremvisning af diverse spil d. 12 august, altså på fredag, så måske kunne vi se spillet der?

Alone in the Dark (2008)

Relaterede tekster

Alone in the DarkScore

Alone in the Dark

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Edward Carnby forsøger at redde verden i et fejlfyldt spil. Tanggaard er dybt skuffet, og har stillet spillet tilbage på hylden...

6
Alone in the dark 4Score

Alone in the dark 4

ANMELDELSE. Skrevet af Kenneth McNeil

Alone in the dark serien er en af de ældste når vi snakker spil, og nu er der så kommet en ny episode, som vi har checket ud.Indlæser mere indhold