Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Rygte: Der kommer en "mid-gen" Xbox-konsol i 2024

Sig hej til en cylinder-formet Series X med tilsvarende hestekræfter, men med en ny controller og et 2TB SSD.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er nok pt halvdårlig stemning i Xbox' hovedkvarter, efter nogle stærkt fortrolige dokumenter, der blotlægger Microsofts fremtidsplaner for Xbox-brandet, er blevet offentliggjort. Det er blandt andet kommet frem, at The Elder Scrolls VI på trods af Phil Spencers nylige udtalelse alligevel springer PlayStation over. Og nu ved vi, at der muligvis kommer et mid-gen refresh af Xbox Series X.

Ifølge dokumenterne, som er blevet vist til FTC, kommer der en ny, potentielt cylinder-formet Xbox Series X med et 2TB SSD samt en ny controller, der har gyro og haptic feedback. Det er dog værd at bemærke, at der ikke er tale om en Xbox Series X "Pro" eller lignende, eftersom den rygtede maskine tilsyneladende ikke vil byde på flere hestekræfter. Angiveligt kommer den muligvis allerede på markedet om et lille års tid.

Ville du være interesseret i en Series X med en ny controller og et 2TB SSD?

Rygte: Der kommer en "mid-gen" Xbox-konsol i 2024
Rygte: Der kommer en "mid-gen" Xbox-konsol i 2024


Indlæser mere indhold