Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Lego Dimensions

Rygte: Lego Dimensions lukker ned

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lego Dimensions tog traditionel 3D-platforming som vi kender det fra Lego-spillene, og kombinerede dette med toys-to-life-genren, da det udkom tilbage i 2015. Efterfølgende udkom et hav af udvidelser, såsom Back to the Future, E.T., Ghostbusters og meget mere, men det kan meget vel være at spillets udvikling er blevet stoppet før tid.

En ny rapport fra Eurogamer påstår nemlig, at spillet lukkes.

Warner Bros. har ikke bekræftet at spillet skal lukkes, men ifølge rapporten vil støtten til spillet blive afsluttet efter to år på markedet, selvom den originale plan sagde tre års udvikling. Det kommer dog ikke som nogen umiddelbar overraskelse, hvis man tager Disney Infinitys skæbne i betragtning.

Samme rapport fortæller, at de økonomiske problemer skyldes udvidelsernes inklusion af Lego-figurer, der bragt omkostningerne til sådan et niveau at der ikke var meget plads til profit.

HQ
Lego Dimensions

Relaterede tekster

8
Lego DimensionsScore

Lego Dimensions

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

Sebastian er gået i barndommen, og har bygget sig igennem LEGO's første forsøg indenfor Toys-to-Life-spilgenren.Indlæser mere indhold