Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Rygte: Xbox Series X-variant vil kunne bestilles i brugerdefinerede farver

Det lader til, at den omtalte mid-gen Series X-model vil være tilgængelig via Xbox Design Lab.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Microsoft er i øjeblikket udsat for en af de største spilrelaterede lækager i nyere tid. E-mails og dokumenter, der afslører planer for nye spil, opkøb af udviklere og udviklingen af nye konsoller florerer alt sammen på nettet lige nu. Du kan finde en oversigt over alle rygterne i bunden af denne artikel. Et af dokumenterne beskriver en Series X-variant, der angiveligt skal udkomme i løbet af næste år. Det fremgår, at konsollen vil have samme hestekræfter som Series X, men en redesignet controller og et større SSD på 2TB.

En overset detalje om denne nye konsol er, at man som forbruger angiveligt vil kunne bestille konsollen i en selvvalgt farve. VGC har nemlig spottet, at det fremgår af dokumentet, at konsollen kan bestilles gennem Xbox Design Lab.

Det er navnet på tjenesten, der i øjeblikket tillader forbrugere at bestille brugerdefinerede controllere (både standard og Elite) med et hav af farvekombinationer at vælge mellem. Ifølge dokumentet bliver både den nye mid-gen konsol og den controller tilgængelige via Xbox Design Lab, hvilket tyder på at begge vil kunne farvetilpasses. Det lyder som en ret fed ide.

Hvilken farve gad du godt se Xbox Series X i?

Rygte: Xbox Series X-variant vil kunne bestilles i brugerdefinerede farver


Indlæser mere indhold