Dansk
Gamereactor
nyheder
Sea of Stars

Sea of Stars vil modtage DLC

Og et gammelt Kickstarter-post har måske afsløret titlen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mens to RPG-titaner, Starfield og Baldur's Gate III, i øjeblikket tager industrien med storm, skiller Sea of Stars sig ud som et fantastisk, nostalgisk eventyr, der også bliver nydt af mange. Og selvom det nok er de færreste, der har gennemført spillet endnu, kan de allerede begynde at glæde sig til flere farverige eventyr i Sabotage Studios retro-inspirerede fantasy-verden. Spillets instruktør, Thierry Boulanger, har nemlig bekræftet, at spillet vil modtage DLC.

I et interview med Radio Canada fortæller Boulanger, at udvikleren i øjeblikket er delt op i to hold. Det ene arbejder på et nyt spil, mens det andet arbejder på en udvidelse til Sea of Stars. Nyheden bør ikke komme bag på dem, der har fulgt spillet i et stykke tid. For da spillet officielt blev financieret gennem Kickstarter, blev det lovet, at spillet vil modtage DLC længere nede ad vejen.

Visse fans mener, at de allerede kender titlen på udvidelsen, eftersom en gammel Kickstarter opdatering refererede til udvidelsen som "Throes of the Watchmaker". Vi må se, om det forbliver den endelige titel, når udvidelsen officielt bliver aflsløret.

Sea of Stars

Relaterede tekster

7
Sea of StarsScore

Sea of Stars

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Er Sabotage Studios rollespil mere end blot en kærlighedserklæring til en forgangen æra?Indlæser mere indhold