Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
SPIL

SHENMUE

HQ

tekster

nyeste populære
2
ShenmueScore

Shenmue

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Hansen

Shenmue er et af de flotteste spil nogensinde, og er med sin fantastiske grafik og stemning kandidat til at blive kaldt årets spil!

0
Ingen Shenmue III alligevel?

Ingen Shenmue III alligevel?

NYHED. Skrevet af Jesper Nielsen

Man bevæger sig ud i næsten kaotiske tilstande, når spørgsmålet om Shenmue III’s eksistens rejses, men da det anerkendte engelske blad, Edge, snakkede med Yu Suzuki, fik de alligevel presset lidt ud af den legendariske designer.

0
Dyb forvirring over Shenmue 3

Dyb forvirring over Shenmue 3

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Først var det annonceret og på vej og nu er det så på vej i en Special Edition som indeholder både etteren og toeren, samt det helt nye kapitel. Men ifølge flere kilder er hele historien er fortolkningsfejl af en enkelt journalist.

0
Sega bekræfter Shenmue III

Sega bekræfter Shenmue III

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Efter adskillige uger med underskiftindsamlinger, protester og andet, ser det nu ud til at Sega endelige har taget ønsket fra fans om endnu et Shenmue eventyr til sig. Firmaet har nemlig bekræftet endnu et kapitel.

0
Shenmue III på E3?

Shenmue III på E3?

NYHED. Skrevet af Jesper Nielsen

Endnu et spil, som rygterne har svirret omkring som sultne gribbe, er Shenmue III, som både er blevet bekræftet og benægtet af flere kilder. Nu siger et engelsk Xbox magasin, at det vil gøre sin første optræden på E3.

0
Shenmue - det endeløse eventyr?

Shenmue - det endeløse eventyr?

NYHED. Skrevet af Jonte Leijonberg

I et interview afslørede Yu Suzuku fornyeligt, at hans episke Shenmue serie, med ret stor sandsynlighed aldrig vil blive færdig. Dermed får fans af serien aldrig chancen for at opleve hele historien, men kun til og med tredje kapitel.

Samlet karakter: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Billeder